Start Forum Rozrywka Konkursy i loterie Loteria Ery: Czy stałeś się dzisiaj milionerem? pod lupą UKE

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

„Czy stałeś się dzisiaj milionerem?” – SMS-owa loteria sieci komórkowej – Era, której operatorem jest PTC, znalazła się pod lupą Urzędu Komunikacji Elektronicznej. Zdaniem Regulatora w wielu przypadkach użytkownicy do gry wciągani byli bez swojej wiedzy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• zbyszekswce
      Uczestnik
      Liczba postów: 1090

Skoro Operator RŻNIE klientów – to karą NIE powinna być jakaś gigantyczna suma, którą op i tak odbije sobie na abonanetach – a więc na poszkodowanych – czyli koło się zamyka… KARA powinna być REKOMPENSATĄ dla poszkodowanych – czyli zamiast walić 0,5 mln kary – to ZOBOWIĄZAĆ OPERATORA aby WSZYSTKIM abonentom udostępnił w ramach zadośćuczynienia WSZYSTKIE usługi BEZ JAKICHKOLWIEK ograniczeń ( łącznie z roamingiem i numerami premium ) np. na 5 dni. Myślę, że użytkownicy sami wymierzyliby sprawiedliwość – a operatorowi by się odechciało takiego robienia ludzi w konia!

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138784

Normalnie tragedia.
      Ludzie nie analizują faktur i mają to co mają.
      Ja przy pierwszej zwyżce faktury dokładnie bym przeźledził co się stało.

Natomiast „konkursy” typu wciśnij „1” to granda i za to powinni wlepiać milionowe kary przewyższające iloś krotnie zyski opa z takiego procederu.
      Coś takiego było w Play przy konkursie jesuenna Fiesta.
      Play jakoś to załagodził i anulował konkurs, albo te nieszczęsne jedynki.
      Poczytajcie sobie.

• Anonimowy
      Gość

Udana reklamacja. Mogę sie nią podzielić – dla tych, którzy nie wysyłali sms a nacisneli podczas połączenia telefonicznego 1.
      iwonah@op.pl

• Anonimowy
      Gość

Ile już razy wałkowałam z operatorem Ery blokadę tej cholernej reklamy. Nie gram bo nie jestem stuknięta. Nikt nie rozdaje kasy za frico i to BMW czy pół miliona. Dziś znów dostałam bzdurną reklamę a tylko co parę godzin temu zgłaszałm blokadę. Kto wie jak skończyć z tymi durnymi reklamami. Powinni za to nam dać darmowe abonamenty. A swoją drogą to czy warto zostać T mobile?
      I jeszcze jedno podobno Era udostępniła nsze dane innym sieciom bo podobno im wolno było. Do mnie dzwonili z PLAY i to mieli nie tylko nr akomórki ale i imię i nazwisko. A gdzie ochrona danych?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #263471 w Loteria Ery: Czy stałeś się dzisiaj milionerem? pod lupą UKE
Twoje informacje:

Anuluj