Start Forum Sprzęt LG LG Star z układem Nvidia Tegra 2- pierwsze wrażenia

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Aktualnie nie znajdziemy na rynku europejskim prawie żadnego „supertelefonu” z Androidem koreańskiej firmy. Ten stan rzeczy zmieni się jednak już w następnym roku. LG ma zamiar wyjąć asa z rękawa prezentując model LG Star P990. Przedstawiamy pierwsze wrażenia z użytkowania wspomnianego urządzenia.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• WunD3r
      Członek
      Liczba postów: 28

Ten model ma ujrzeć światło dzienne gdzieś na początku 2011 roku i jak na tą chwile nie można przetestować jego pełnej mocy bo android 2.2 z tego co wiem nie obsługuje wielordzeniowych procesorów 🙁

• Tomektel
      Członek
      Liczba postów: 24

Zapowiada się ciekawie. Dla mnie mógłby mieć 7″ wyświetlacz i nic więcej mi nie potrzeba 😉

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138795

WunD3r napisał:
      „Ten model ma ujrzeć światło dzienne gdzieś na początku 2011 roku i jak na tą chwile nie można przetestować jego pełnej mocy bo android 2.2 z tego co wiem nie obsługuje wielordzeniowych procesorów ”
      czyli tak na prawdę będzie np 3 razy szybszy itd ? 😮
      aż strach pomyśleć co będzie za 2 lata 😮

• Anonimowy
      Gość

A gdzie GPS…? Co to za ogryzek!?

• Anonimowy
      Gość

A czy na tym procku/palmie zahula windows7!? I wcale nie mam na myśli windows phone 7 !!! Jeżeli tak, biorę w ciemno za każdą kasiorę!!!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #239222 w LG Star z układem Nvidia Tegra 2- pierwsze wrażenia
Twoje informacje:

Anuluj