Start Forum Sprzęt LG LG Mini GD880 z przeglądarką Phantom Browser w sprzedaży jeszcze w tym miesiącu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Koreański producent telefonów komórkowych przedstawiając „najmniejszy, najsmuklejszy” telefon dotykowy- LG GD880 Mini podał, że urządzenie trafi na rynek na początku marca tego roku. Dla wszystkich z Was, którzy są zainteresowani kupnem tego modelu mam dobrą wiadomość, model ten trafi do Europy jeszcze w tym miesiącu. Warto dodać, że GD880 Mini to pierwszy telefon LG z nową przeglądarką „Phantom Browser” obsługującą HTML5.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139206

Już nie mogę sie doczekać tego telefonu na polskim rynku, ten model to połączenie włąśnie tego co dobry telefon powinien posiadać, czyli nieprzeciętny design oraz mocna specyfikacja, może okazać się hitem na miarę LG Cookie jeśli cena nie będzie zbyt wygórowana

• Anonimowy
      Gość

Szkoda tylko że cena jest wysoka, ale tak to zwykle jest z nowościami, chociaż cena jest współmierna do wyposażenia jakie ten model oferuje, specyfikacja w tym modelu jest bardzo mocna

• Anonimowy
      Gość

Wygląda bardzo elegancko, te metalowe wstawki po bokach nadają mu bizesowo-kobiecego wyglądu, no i interfejs też nienaganny

• Anonimowy
      Gość

Na zdjęciach prezentuje się świetnie, ale czas na wycieczkę do salonu że obejrzeć go "na żywo", bo design ma nieprzeciętny a to dla mnie bardzo ważne jeśli chodzi o telefon

• Anonimowy
      Gość

hej wy tobor rosa florek i hieri to ja będę mieć ten telefon za tydzień na komunie słyszycie ha ha ha.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #193415 w LG Mini GD880 z przeglądarką Phantom Browser w sprzedaży jeszcze w tym miesiącu
Twoje informacje:

Anuluj