Start Forum Sprzęt LG LG GD900 Crystal dostępny w Polsce za 1 949 zł

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Firma LG Electronics, poinformowała o wprowadzeniu do sprzedaży w Europie i Azji pierwszego na świecie przezroczystego telefonu: modelu LG GD900 Crystal. LG GD900 Crystal to telefon z ekranem dotykowym o nowatorskim wzornictwie opartym na motywie przezroczystości. Delikatnie podświetlana klawiatura urządzenia, Crystal Touchpad, wysuwa się lekko spod ekranu wyświetlacza.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139207

Najwieksza uwage przyciagaja paznokcie modelki. Podobny kolor mają paznokcie denata

• Anonimowy
      Gość

od 2005 roku pracowali nad przezroczystym toutchpadem? na co komu taka przezroczysta klawiatura na ktorej nic nawet nie widac?? jeszcze na kostka CUBE w komorce LOL… moze komus potrzebny taki sprzet mi wystarczy pierwsza lepsza komorka z java i internetem

• Anonimowy
      Gość

na zdjęciu wygląda że cyferki są dobrze widoczne, i jak nie chcesz sobie zasłaniać paluchem ekranu to masz touchpada… dla mnie ciekawe rozwiązanie

• Anonimowy
      Gość

Najbardziej obawiałabym się tego, że klawiatura nie wytrzyma upadku, jednak tworzywo z jakiego jest wykonana, czyli hartowane szkło, a dodatkowo obramowana i wzmocniona paskiem wytrzymałego stopu kompozytowego o nazwie Liquidmetal, chroni przed wstrząsami i wibracjami, więc nie ma się co obawiać o o ten kryształowy telefon.

• Anonimowy
      Gość

Ja już nie mogę się doczekać wejścia na polski rynek tego telefonu, ma to nastąpić na przełomie czerwca/lipca tak więc powinniśmy się go spodziewać już niedługo.

• Anonimowy
      Gość

Cena na początku może trochę odstraszać, ale z drugiej strony nie każdy może się czuć wyróżnionym posiadaczem przeźroczystego telefonu.

• Anonimowy
      Gość

Telefon jest świetny bardzo podoba mi się touchpad jaki w nim zastosowano, rewelacyjne rozzwiązanie, do tego jest to jeden z najbardziej zaawansowanych telefonów na rynku.

• Anonimowy
      Gość

ciekawe jak oni tam zrobili że klawiatura touchpad i przezroczystość

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #176499 w LG GD900 Crystal dostępny w Polsce za 1 949 zł
Twoje informacje:

Anuluj