Start Forum Sprzęt LG LG Electronics GW990 -informacja prasowa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Paul Otellini dyrektor firmy Intel w wygłoszonym podczas targów CES 2010 przemówieniu, przedstawił oparty na platformie Intel Moorestown telefon LG GW990. Smartfon pracuje na platformie Linux Moblin 2.1 i wykorzystuje platformę Moorestown.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138212

To urządzenie jest najbadziej zaawansowanym telefonem firmy LG, nie boję się powiedzieć, że będzie to jedno z lepszych urządzeń na rynku telefonów komórkowych. LG rozwija sie coraz bardziej jeśli chodzi o segment telefonów komórkowych, a ich osiągnięcia techniczne tj. opisywany tutaj telefon GW 990 potwierdzają to.

• Anonimowy
      Gość

Źle się wyraziłeś to nie jest telefon komórkowy tylko smartphone. Za niedługo wyrażenie "telefon komórkowy" całkowicie wyjdzie z użycia oczywiście ze względu na wielofunkcyjność tych urządzeń itp.

A co do tego urządzenia tak jak i większość nowych jest za duża jak dla mnie 😛

• Anonimowy
      Gość

Kwestia gustu jedni lubią małe ekrany inni duże, tak jak w TV, ja osobiście uważam, że to kolejny duży krok w innowacyjność smartfonów ze strony LG, myślę ze są pretendentami do objęcia większości rynku światowego jeśli zastosują takie rozwiazania jak obecnym smartfonie.

• Anonimowy
      Gość

… tak czy inaczej czekam z wielką ciekawością aż dojdzie do narodu polskiego

• Anonimowy
      Gość

a nieźle musi na tym śmigać automapa… procesor dobry i wyświetlacz duży

• Anonimowy
      Gość

To w chwili obecnej telefon z najwiekszym ekranem na rynku, kto pobije LG?? Myślę ża najszybciej to pobiją sami siebie!!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #187707 w LG Electronics GW990 -informacja prasowa
Twoje informacje:

Anuluj