Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Letnia Szkoła Korzystania z Telefonu Heyah

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138396

Niedawno ruszyła Letnia Szkoła Korzystania z Telefonu- prowadzone w zabawny sposób lekcje innego niż normalne korzystania telefonu. Szkoła działa na portalu Nasza Klasa. Lekcje składają się z krótkich filmików, w tym parodii oraz gier, w których wygrać można telefony i doładowania.

• Anonimowy
      Gość

o szkole zrobiło się głośno bo parodiują Kwaśniewską całe media o tym trąbią. Nie bardzo wiem czemu, bo nie widzę tam nic szokującego, ale darmowa reklama jest hehehe

• Anonimowy
      Gość

Reklama reklamą, ale politycy są naprawdę oburzeni. Wygląda na to, że brakuje im dystansu do samych siebie. Dzięki temu Letniej Szkole przybędzie nowych użytkowników;)

• Anonimowy
      Gość

doszukują się tam jakiś politycznych zagrywek – przesadzają myśląc, że wszystko musi się kręcić wokół nich

• Anonimowy
      Gość

A możecie dać jakieś odnośniki do tych filmów? Chętnie bym obejrzał, a nie mam konta na n-k. Jeśli chodzi o Kwaśniewską, to raczej nie parodiowali jej jako polityka, którym nigdy nie była, ale jej programy telewizyjne.

• Anonimowy
      Gość

Parodia Kwaśniewskiej nie była w żadne sposób uwłaczająca, taka jest już specyfika parodii:)

• Anonimowy
      Gość

tym bardziej, ze nie sądziłam że pani Jola jest tak wrażliwa na swoim punkcie. Przecież dama powinna umieć śmiać się z siebie

• Anonimowy
      Gość

Protestowała nie tyle sama Jolanta Kwaśniewska co politycy SLD:P

• Anonimowy
      Gość

ona też się gdzieś wypowiadała… jak znajdę to wrzucę linka…

• Anonimowy
      Gość

A to do tej wypowiedzi nie dotarłam. Tak czy inaczej sprawa już ucichła, a reklama dla Letniej Szkoły była całkiem dobra.

• Anonimowy
      Gość

no kurcze nie znalazłam… :/ a palec bym sobie uciąć dała, że widziałam.

• Anonimowy
      Gość

Nieistotne, wierzymy na słowo.

• Anonimowy
      Gość

Piżmował filuternie się rozkłada Ale lekcja majsterkowania i parodia Adama Słodowego po prostu zabija

• Anonimowy
      Gość

no i niestety już po konkursie… niestety nie udało mi się nic wygrać.

• Anonimowy
      Gość

Na szczęście nadal możemy oglądać filmiki:)

• Anonimowy
      Gość

e tam, filmiki to ja już na pamięć prawie znam tyle razy pokazywałam je znajomym, że sama przy tym widziałam je ze sto razy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #228674 w Letnia Szkoła Korzystania z Telefonu Heyah
Twoje informacje:

Anuluj