Przeglądanie wątków odpowiedzi 50
  • Autor
    Wpisy
    • jurny
      Członek
      Liczba postów: 1188

Planuje tu napisać moją rzetelną minirecenzję, jeżeli macie jakieś pytania o LUNĘ to śmiało, odpowiem na każde pytanie.
      Z góry zapowiadam, że polecam i oceniam na 4,5/5
      Jeszcze parę dni się pobawię i napiszę dokładnie co myślę na temat tego prawdopodobnie najlepszego phabletu z dual sim.

• jurny
      Członek

Przede wszystkim, ucinając spekulacje, że LUNA dostępna jest w Biedronkach jedynie w gazetkach muszę sprostować ten fakt i od razu napisać, że kupiłem ją właśnie tam za 599 zł i z wiadomości od kierownika sklepu można wywnioskować, że mają ich ta jeszcze sporo.

Pierwsze wrażenie:

Zaskakująco solidny, bardzo miłe w dotyku plastiki, które „nie pocą się w dłoni” a jednocześnie nie rysują od byle czego typu kurz na stole… LUNA jest duża, nawet bardzo duża i nie bardzo nadaje się do noszenia w kieszeni spodni ale coś za coś. Największym zaskoczeniem dla mnie przy unboxingu była waga tego phabletu- jest lekki, bardzo lekki jak na swoje gabaryty. W pudełku jest standardowo to co Andrzej przedstawił w teście LUNY parę wątków obok mojej recenzji, Ale ja dostałem jeszcze „okularową” ściereczkę do czyszczenia ekranu.

A więc, spory i lekki phablet, którego ekran mnie zachwycił bo obraz na nim, jakość wyświetlanych filmów, jasność i kąty widzenia bez wdawania się w szczegóły czym z technicznego punktu widzenia jest ten ekran są świetne. Pełne HD wyświetlanych filmów, które bufferują się szybciej niż zima w tym roku, zdjęcia, które przegląda się płynnie i bez przybliżania można zobaczyć na nich wiele szczegółów są miłym zaskoczeniem, bo nie spodziewałem się, że będzie chodził tak płynnie.
      Resztę opiszę jak tylko skończę grać w najnowsze gry 3D, które nie bardzo chciały chodzić na poprzednim moim telefonie….

• jurny
      Członek

[quote]Fajnie się czyta recenzje użytkowników urządzeń, bo zapewne mają więcej czasu by zaprezentować swoje cacko niż redakcje. A co najważniejsze dłużej go użytkują. Myślę, redakcja nie miałaby nic przeciw, aby więcej czytelników podzieliło się wiedzą z używania swojego smartfona. A co do *jurny czekam na kolejne wpisy. Dzięki bo sama zastanawiam się nad takim phabletem. Chyba bardziej warto niż 7-calowy tablet? co sądzisz na ten temat ze swojego punktu użytkownika. [/quote]
      Zgadzam się, że więcej takich recenzji by się przydało bo faktycznie kupiłem LUNĘ jedynie po przeczytaniu fachowych testów i recenzji (mnóstwa recenzji…) ale do przekonania mnei wystarczyło to i nawet nie czekałem na specjalną okazję…
      Faktycznie nie byłem przekonany co do tego, czy 5,5 calowa komórka w użytkowaniu bedzie „zręczna” ale jest. A jak tylko odzwyczaję się od noszenia telefonu w spodniach to myślę, że będę zadowolony w 100%.
      Jeśli chodzi o porównanie do 7 calowego tabletu to wydaje mi się, że 5,5 cala do uzytkowania typowych tabletowych funkcji wystarcza zupełnie, net przegląda się wygodnie, gra się fajnie, aplikacje biurowe myślę, że będzie się obsługiwało równie wygodnie. Czy kupi się natomiast tablet 7 calowy, który spełni funkcję smartphona to nie wiem, ale myślę, że nie a już na pewno nie będzie taki obsługiwał dwóch kart sim…

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138222

jak ogolne wrażenia z uzytkowania ?
      zastanawiam sie nad kupnem tego smartphone dla żony, bo cena jest bardzo atrakcyjna
      a kobiety to wiesz, musi byc ladne i mile w dotyku

Luna podoła tym wyzwaniom ?

• Anonimowy
      Gość

Jak gry? Ale nie abgry birds tylko asphalt czy dead trigger lub inne 3d? Grałeś

• Anonimowy
      Gość

przy okazji jeszcze takie kwestie chcialbym poruszyc jak aparat i jakosc zdjeci i jakosc wideo ? szczegolnie w plenerze
      a takze dzwiek, czy przy takim duzym urzadzeniu nie ma problemu z jakoscia dzwieku w rozmowach ?

• jurny
      Członek

[quote]jak ogolne wrażenia z uzytkowania ?
      zastanawiam sie nad kupnem tego smartphone dla żony, bo cena jest bardzo atrakcyjna
      a kobiety to wiesz, musi byc ladne i mile w dotyku

Luna podoła tym wyzwaniom ? [/quote]
      Wrażenia opiszę po weekendzie bo wyjeżdżam i będę miał kupę czasu w podróży na testy, granie i użytkowanie. Ale pierwsze wrażenie mega pozytywne. LUNA jak widać na zdjęciach ma bardzo fajny design i kobiecie spodoba się jak każdy smartphone. w dotyku jest miły i o dziwo jeszcze mi nie wypadł na ziemię jak to w zwyczaju mają nowe telefony czyli chyba trzyma się pewnie 🙂 Tak jak napisałem, pełne wrażenia z użytkowania po weekendzie.

[quote]Jak gry? Ale nie abgry birds tylko asphalt czy dead trigger lub inne 3d? Grałeś [/quote]
      wszystkie gry po kolei sprawdzam, od najpopularniejszych i bestsellerów z googleplay 🙂

[quote]przy okazji jeszcze takie kwestie chcialbym poruszyc jak aparat i jakosc zdjeci i jakosc wideo ? szczegolnie w plenerze
      a takze dzwiek, czy przy takim duzym urzadzeniu nie ma problemu z jakoscia dzwieku w rozmowach ? [/quote]
      pierwsze wrażenie odnośnie głośników to „wow” ma dwa głosniki i stereo!! słuchawki takie sobie, mam lepsze i używam swoich. To również opiszę w niedziele. rozmowy jak dotąd bezproblemowo na obu kartach.

• Anonimowy
      Gość

[quote]
      pierwsze wrażenie odnośnie głośników to „wow” ma dwa głosniki i stereo!! słuchawki takie sobie, mam lepsze i używam swoich. To również opiszę w niedziele. rozmowy jak dotąd bezproblemowo na obu kartach.

[/quote]
      stereo mowisz
      a to stereo zauwaza sie w rozmowie na glosnomowioacym, \czy tylko na filmikach ?

• jurny
      Członek

[quote]jak ogolne wrażenia z uzytkowania ?[/quote]
      Powiem tak. Dawno nie miałem w ręku tak praktycznego urządzenia. Łączy w sobie funkcje tabletu i smartphona bezbłędnie. Jeżeli Żona Twoja jest fanką techniki to na pewno będzie zadowolona, że w końcu tablet mieści jej się w dłoniach i w torebce i nie musi oprócz tego nosić także komórki. Jestem zaskoczony tym, jak płynnie LUNA chodzi. Najzmyślniejsza aplikacja jej nie spowalnia, okazuje się, że ten 1gb ramu wystarcza. Ja używam jej już nawet jako pilota do TV… Wrażenia nie psuje też bateria, która wytrzymuje sporo a sama komorka ładuje sie szybko jak na tak dużą baterię.

[quote]aparat i jakosc zdjeci i jakosc wideo ?dzwiek [/quote]
      Niedługo zamieszcze gdzieś zdjęcia zrobione LUNĄ. nie jest to najlepszy aparat jaki widziałem w smartphonie, zdjęcia nie powalają ale są OK, rozdzielczość i sam aparat spoko, ma nawet działające wykrywanie uśmiechu (działa jak samowyzwalacz). Jakość wideo jest za to nawet bardziej niż OK, czyli chyba lepiej kręcić filmy niż robić zdjecia 😉
      Dźwięk LUNY to poezja. MAM nawet wrażenie, że te malutkie głośniczki (dwa!) działają lepiej niż te w moim laptopie 🙂 Jeżeli chodzi o jakość rozmów i wieczne narzekania przeciwników myphone to chyba ten model w końcu ucina te spekulacje. Ja podczas około już 50 rozmów w rożnych miejscach o różnym zasięgu nie miałem ani razu problemów z tym, by ktoś mnie nie słyszał albo żebym ja kogoś nie słyszał.

[quote]Jak gry?[/quote]
      Wszystkie gry 3D chodzą, bez problemu. gładko i przyjemnie. Wgrywaja się prędko, grywalność niemal jak na konsoli- czyli ekran (z punktu widzenia „amatora”) uważam za bardzo dobry i czuły.

[/quote] stereo mowisz, a to stereo zauwaza sie w rozmowie na glosnomowioacym, \czy tylko na filmikach ? [/quote]
      Stereo działa na filmach, grach, youtubie, itp itd. porządne wersje plików filmowych powinny być odtwarzane bezproblemu w odpowiedniku systemu 2:1, tak mi się wydaje- filmy jednak wolę oglądać na TV.

• Anonimowy
      Gość

spoko recenzja wlasna
      dobrze sie to czyta, niekiedy lepiej niz testy prasowe
      podeslij jeszce jakies foto, w zmiennych warunkach

• jurny
      Członek

[quote]spoko recenzja wlasna
      dobrze sie to czyta, niekiedy lepiej niz testy prasowe
      podeslij jeszce jakies foto, w zmiennych warunkach [/quote]
      Chciałem zamieścić zdjecia ale pomyślałem, że nic więcej niż to co pokazują na YT w testach, w zdjęciach w recenzjach tu na telixie nie pokażę. Zamieszczę zdjęcie, które poświadczy o tym, że naprawdę posiadam LUNĘ. Liczyłem na trochę więcej zainteresowania innych użytkowników, bo naprawdę mogę już dużo po tych dwóch tygodnaich powiedzieć o LUNIE. Nadal jestem zadowolony, chociaż raz na jakieś grze (Darkness Reborn) mi się zwiesiła i musiałem wymusić zatrzymanie aplikacji ale 99,9% przypadków to dobre wrażenia.

• jurny
      Członek

[quote]tlumow nie porwales za soba, ale moze tez dlatego ze wielu uwaza Luna za dobry model i nie potrzebowali potwierdzenia tego

a co do zawiechy, to kazdy smartphone na czyms kiedys sie zawiesi, jak nie na grze, to na sms czy aparacie, w nieoczekiwanym momencie, taka jest elektronika 🙂 [/quote]
      A nie zależało mi na tym by porwać tłumy raczej na tym by coś rzetelnie przedstawić. Faktycznie każdy się zwiesza na czymś, ale po takim czasie użytkowania jest to tak nieistotny i rzadki szczegół, że w ogóle nie godny uwagi.

• Szpady
      Członek
      Liczba postów: 14

Spoko recenzja, nieźle się czyta 🙂
      Mnie się ta biała Luna podoba… wydaje się taka bardziej szlachetna 😛
      Nie zmienia to faktu, że mamy tutaj dual sima w atrakcyjnej cenie 🙂

• Anonimowy
      Gość

Dzięki za pomysł. Może inni pochwałą się swoimi nabytkami.

• Anonimowy
      Gość

Dla mnie trochę za duży ekran, wolę S-Line, też ma spoko parametry a mieści mi się w kieszeni bez problemu 🙂

• Anonimowy
      Gość

ale Luna ma zastępować tablet, więc lepiej żeby miała duży ekran 😛 Zresztą… kto co lubi 🙂

• koki
      Członek
      Liczba postów: 66

[quote]ale Luna ma zastępować tablet, więc lepiej żeby miała duży ekran 😛 Zresztą… kto co lubi 🙂 [/quote]
      Luna jest klasyfikowana jako phablet.

[quote]Spoko recenzja, nieźle się czyta 🙂
      Nie zmienia to faktu, że mamy tutaj dual sima w atrakcyjnej cenie 🙂 [/quote]
      Mi też ten biały kolor Luny bardziej przypadł do gustu.

• jurny
      Członek

[quote]monstrualna ! 🙂
      a drugie pudelko myPhone to od czego ? [/quote]
      Pudełko ma pudełko. W sensie, że ściąga się taką kartonową obwódkę po czym jest pudełko właściwe. zobacz w profesjonalnym unboxingu bo nie wiem jak to wyjaśnić 🙂
      Ale generalnie jak pamiętam to myphony miały opakowania do tej pory „takie sobie” o tym mogę powiedzieć, że sprawia wrażenie od razu z opakowania towaru z wyższej półki, niczym się nie rożni od markowych Koreańczyków.

• jurny
      Członek

[quote]Ale kilka tysięcy odsłon już ma 🙂 – gratuluję. Andrzej [/quote]
      Dziękuje, dziękuje. No to w pewnym sensie mnie aż łechcę, może założę bloga 🙂
      [quote]A ja chętnie czytam tego typu testy użytkowników [/quote]
      Jest to jakiś pomysł na to by wprowadzić kolejny dział na forum. Administratorom do przemyślenia.

• jurny
      Członek

[quote]ale Luna ma zastępować tablet, więc lepiej żeby miała duży ekran 😛 Zresztą… kto co lubi 🙂 [/quote]
      nie zastępować. łączyć tablet i smartphone- świetnie sie to udaje, ja zauważyłem, że sporo obowiązków czy prac już spokojnie robię na Lunie zamiast na laptopie. Cały relaks internetowy, część for, blogi itp to w zasadzie już na Lunie. Jak mam więcej pisania albo potrzebuje dużo czytać to jednak laptop wygrywa.
      Aplikacje biurowe, kalendarze, terminarze, kontakty itd.- Luna sprawdza się świetnie.

[quote]Dla mnie trochę za duży ekran, wolę S-Line, też ma spoko parametry a mieści mi się w kieszeni bez problemu 🙂 [/quote]
      S-line jest fantastyczny, w tej ulepszonej wersji, jest też moim zdaniem dużo ładniejszy, a dla kogoś, kto nie chcę mieć dużego smartphona a che mieć jakiegoś z obsługą dwóch kart to wybór s-line jak najbardziej trafiony- to chyba najładniejszy tego typu smartphone. No ale, nie ważne, skupmy się na Lunie.

[quote]Spoko recenzja, nieźle się czyta 🙂
      Nie zmienia to faktu, że mamy tutaj dual sima w atrakcyjnej cenie 🙂 [/quote]
      Też z czasem stwierdzam, że biała podoba mi się bardziej ale w moim przypadku szybko byłą by szara bo jakoś niespecjalnie lubię futerały, plecki czy dodatkowe obudowy więc noszę taki „goły” telefon, a białe się brudzą.

• Anonimowy
      Gość

[quote]Dla mnie trochę za duży ekran, wolę S-Line, też ma spoko parametry a mieści mi się w kieszeni bez problemu 🙂 [/quote]
      z ekranami powyzej 4,5 cali to niestety jest problem ze w spodniach już nie ponosisz, sam musiałem nauczyć sie nosić telefon w kurtce, dobrze ze zima jest , a latem to chyba w plecaku bede nosił

[quote]Ale kilka tysięcy odsłon już ma 🙂 – gratuluję. Andrzej [/quote]
      WOW !!

gratki,
      dobrze napisana, ocena wlasna a nie redakcyjna, to i popularność, no i dobry materiał do recenzji, szacun

[quote][quote]monstrualna ! 🙂
      a drugie pudelko myPhone to od czego ? [/quote]
      Pudełko ma pudełko. W sensie, że ściąga się taką kartonową obwódkę po czym jest pudełko właściwe. zobacz w profesjonalnym unboxingu bo nie wiem jak to wyjaśnić 🙂
      Ale generalnie jak pamiętam to myphony miały opakowania do tej pory „takie sobie” o tym mogę powiedzieć, że sprawia wrażenie od razu z opakowania towaru z wyższej półki, niczym się nie rożni od markowych Koreańczyków. [/quote]
      czaje
      telefon klasy biznes, albo dla ludzi biznesu, to profesjonalne opakowanie !

[quote]
      nie zastępować. łączyć tablet i smartphone- świetnie sie to udaje, ja zauważyłem, że sporo obowiązków czy prac już spokojnie robię na Lunie zamiast na laptopie. Cały relaks internetowy, część for, blogi itp to w zasadzie już na Lunie. Jak mam więcej pisania albo potrzebuje dużo czytać to jednak laptop wygrywa.
      Aplikacje biurowe, kalendarze, terminarze, kontakty itd.- Luna sprawdza się świetnie.
      . [/quote]
      to tak jak i ja,
      najpierw tylko internet, a teraz w komunikacji miejsckiej odwalam prasówke, mailing, ostatni rzut na prezentacje, czy przegladanie dokumentow,
      kiedys zarzekałem się dużych smartphonów, a teraz nie wyobrażam sobie mieć mniejszy

• koki
      Członek
      Liczba postów: 66

[quote]z ekranami powyzej 4,5 cali to niestety jest problem ze w spodniach już nie ponosisz, sam musiałem nauczyć sie nosić telefon w kurtce, dobrze ze zima jest , a latem to chyba w plecaku bede nosił[/quote]
      Ja noszę aktówkę do pracy, więc nie mam problemu z przenoszeniem phabletu, ale fakt bez „torby” raczej ciężko jest takie coś nosić przy sobie. Dlatego warto pomyśleć czy zdecydować się na Lune czy na mniejszy S-Line lub Cube.

• jurny
      Członek

[quote]
      Ja noszę aktówkę do pracy, więc nie mam problemu z przenoszeniem phabletu, ale fakt bez „torby” raczej ciężko jest takie coś nosić przy sobie. Dlatego warto pomyśleć czy zdecydować się na Lune czy na mniejszy S-Line lub Cube. [/quote]
      ja zaryzykowałem i nie żałuje. gabaryty są raczej plusem niż problemem. Ale to bardzo indywidualne odczucia.

[quote]
      to tak jak i ja,
      najpierw tylko internet, a teraz w komunikacji miejsckiej odwalam prasówke, mailing, ostatni rzut na prezentacje, czy przegladanie dokumentow,
      kiedys zarzekałem się dużych smartphonów, a teraz nie wyobrażam sobie mieć mniejszy [/quote]
      jakbym widział siebie… to prawda, chociaż musiałem kupić nowy płaszczyk by wygodnie nosić lunę- ale nie narzekam.

[quote]
      czaje
      telefon klasy biznes, albo dla ludzi biznesu, to profesjonalne opakowanie !
      [/quote]
      no czy to klasa biznes to nie wiem. jak dla mnie biznesowe telefony to takie, których nie można dostać za 1 zł w żadnym abonamencie.

• Anonimowy
      Gość

[quote]
      no czy to klasa biznes to nie wiem. jak dla mnie biznesowe telefony to takie, których nie można dostać za 1 zł w żadnym abonamencie. [/quote]
      a dla mnie biznesowe to takie ktore pozwola Ci otworzyc prezentacje, filmik, stworzyc notatke, policzyc cos, pomogaja w pracy i nie musi to sie nazywac note wcale

• jurny
      Członek

[quote][quote]
      no czy to klasa biznes to nie wiem. jak dla mnie biznesowe telefony to takie, których nie można dostać za 1 zł w żadnym abonamencie. [/quote]
      a dla mnie biznesowe to takie ktore pozwola Ci otworzyc prezentacje, filmik, stworzyc notatke, policzyc cos, pomogaja w pracy i nie musi to sie nazywac note wcale [/quote]
      czyli twoim zdaniem to pojęcie funkcjonalności a moim zdaniem to pojęcie ceny. biznesowa cena przekłada się również na funkcje. a funkcje, o których ty piszesz można odnaleźć w tańszych telefonach

• jurny
      Członek

[quote]cos sie zakresiles
      biznesowy to do biznesu, jak sportowy do sportu, cena moze byc rozna, funckje i przystosowanie ma znaczenie [/quote]
      mniejsza o to.
      przydaje i sprawdza mi się zarówno w biznesie jak i prywatnie.

• jurny
      Członek

pojawiła się fajna aktualizacja systemu od producenta, teraz jest jeszcze bardziej wydajna.
      przy okazji podbijam swój wątek 😉

• Anonimowy
      Gość

[quote]pojawiła się fajna aktualizacja systemu od producenta, teraz jest jeszcze bardziej wydajna.
      przy okazji podbijam swój wątek 😉 [/quote]
      nie mam Luna, wiec spytam co dala aktualizacja ?

• Anonimowy
      Gość

[quote]chodzi sprawniej, szybciej. Albo mi sie wydaje, że tak chodzi. nigdy nie zwracałem uwagi na takie aktualizacje, ale zrobiłem z czystej ciekawości. [/quote]
      raczej z bezpieczenstwa
      po to ktos to zrobil zeby bylo lepiej
      a aparat ? podobno dziala znacznie lepiej

• Anonimowy
      Gość

Po aktualizacji aparat działa znacznie lepiej, widać różnicę czyli aktualizacja udana 😉

• jurny
      Członek

[quote]Po aktualizacji aparat działa znacznie lepiej, widać różnicę czyli aktualizacja udana 😉 [/quote]
      a tego akurat nie sprawdzałem, albo nie odczułem bo nie zwróciłem uwagi.
      porobię zdjęć to powiem.

[quote]
      raczej z bezpieczenstwa
      po to ktos to zrobil zeby bylo lepiej
      a aparat ? podobno dziala znacznie lepiej [/quote]
      możliwe, że oceniam to trochę subiektywnie i lekko na wyrost, ale coś w tym jest no bo zauważam różnicę.

• jurny
      Członek

[quote]wiec sprawdz, az prosi sie zeby skorzystac z dobrodziejstwa jakim cie obdarzyli przy aktualizacji [/quote]
      no z tym dobrodziejstwem to mam ostrożne zdanie- powinni wypuszczać telefon, który takeij aktualizacji nie potrzebuje po pół roku. ale sprawdziłem i faktycznie zdjęcia mają lepsze kolory- że tak amatorsko to określę.

• Anonimowy
      Gość

chyba jeszcze nikt nie zrobil takiego urzadzenia i takiego sytstemu ktory nie byłby łatany albo aktualizowany niedlugo po premierze

• jurny
      Członek

[quote]chyba jeszcze nikt nie zrobil takiego urzadzenia i takiego sytstemu ktory nie byłby łatany albo aktualizowany niedlugo po premierze [/quote]
      no tak, ale aktualizacja, która naprawia jakby fizyczne cechy aparatu to już poważna sprawa. mniejsza o to, bo to, że taka aktualizacja jest i się pojawiła świadczy troszeczkę o tym, że Ci wszyscy hejterzy, którzy wylewają pomyje na producenta, że sprzedaje chiński badziew z naklejką się jednak mylą.

• jurny
      Członek

[quote]aktualizacja do Luny nie naprawia bledow, jesli chodzi o aparat, tylko podnosi jego mozliwosci, to raczej upgrade [/quote]
      jeśli na początku nie wykorzystywał swoich możliwości to uważam, że to był błąd. ważne, że prostują.

• jurny
      Członek

[quote]w Luna aparat od poczatku dzialal na 8MPx, czyli tyle co fabryka dala, po aktualizacji jest systemowa ekstrapolacja do 13 MPx, to takie „sztuczne” podciagniecie jakosci, przez algrytmy, matryca jest ta sama,
      ale efekt za pewne fajny ! [/quote]
      efekt jest faktycznie. widać różnicę, niedawno porównywałem zdjęcia robione na początku i teraz z tych samych miejsc i jest nieźle.

• Anonimowy
      Gość

niby zwykla ekstrapolacja na matrycy, a ile fanu moze dac 🙂

• jurny
      Członek

[quote]niby zwykla ekstrapolacja na matrycy, a ile fanu moze dac 🙂 [/quote]
      no z tym fanem to bym nie przesadzał. zauważyłem różnicę na plus i przeszedłem z tym do codzienności nawet zapominajac, że mam lepsze zdjęcia niż kiedyś.

• jurny
      Członek

[quote]to jak czytalem opinie po sieci to sie ludzie strasznie jarali tym ulepszonym aparatem w luna [/quote]
      no to ja jestem mniej entuzjastyczny. ale zauważyłem różnice i potwierdzam, ż jest lepiej.

• Anonimowy
      Gość

czemu mniej entuzjastyczny ?
      skoro cos jest lepsze z niczego, to tylko sie cieszyc, co nie ?

• jurny
      Członek

[quote]czemu mniej entuzjastyczny ?
      skoro cos jest lepsze z niczego, to tylko sie cieszyc, co nie ? [/quote]
      no tak, ale nie miało to dla mnie aż takiego znaczenia. wiadomo, że lepiej ale cieszą mnie bardziej inne rzeczy w lunie. chociaż pojawiła mi się już myśl, że chętnie zmieniłbym już telefon, ale nie mam na co 🙂

• Anonimowy
      Gość

kolejny myphone?
      znow phablet ?

• Anonimowy
      Gość

[quote]nic konkretnego na oku.
      phablet raczej tak jednak, bo rozmiar mi odpowiada wybitnie. [/quote]
      niby wiecej jak 5 cali to bardzo duzo, duze urzadzenie, ale strasznie szybko sie idzie do tego przyzwyczaic

• jurny
      Członek

[quote][quote]nic konkretnego na oku.
      phablet raczej tak jednak, bo rozmiar mi odpowiada wybitnie. [/quote]
      niby wiecej jak 5 cali to bardzo duzo, duze urzadzenie, ale strasznie szybko sie idzie do tego przyzwyczaic [/quote]
      to idealny wręcz dla mnie. tylko naprawdę nie ma nic ciekawszego i lepszego niż luna narazie.

• jurny
      Członek

mój wątek, taki piękny.
      szkoda, że temat luny nie jest juz tak popularny, chętnie bym jeszcze udzielił komuś porady. jak kupię następny telefon to na pewno również umieszczę moją własna recenzję.

• Anonimowy
      Gość

troche tych recenzji i watkow nt myphone Luna na roznych forach jest, smartphone spradzony i przetestowany, ciezko cos wiecej dobrego dodac

• Anonimowy
      Gość

[quote]troche tych recenzji i watkow nt myphone Luna na roznych forach jest, smartphone spradzony i przetestowany, ciezko cos wiecej dobrego dodac [/quote]
      a autor tego wątku nadal poleca lunę czy już nie?:)

• jurny
      Członek

[quote]
      a autor tego wątku nadal poleca lunę czy już nie?:) [/quote]
      oczywiście, że tak. rękami i nogami. bo naprawdę warto.

[quote]troche tych recenzji i watkow nt myphone Luna na roznych forach jest, smartphone spradzony i przetestowany, ciezko cos wiecej dobrego dodac [/quote]
      no w sumie tak, ja w niej nic nowego od dawna nie odkryłem. ale nadal mnie w 100% zadowala

• Anonimowy
      Gość

smartphone to nie jest zadne skomplikowane urzadzenie zeby nagle po roku odkryc cos nowego, dziala, podoba sie i gitara

• Anonimowy
      Gość

jeżeli jesteś zapalonym gadżeciarzem i na dodatek śledzisz te wszytskie targi i nowości to co rusz byś chciał wymieniać smartfona na nowy lepszy ,w lepszym stosunku jakości do ceny itp.

• jurny
      Członek

jestem i lubię. ale powiedziałem sobie przy kupnie, że jak okaże się w porządku to co najmniej rok nie zmieniam telefonu.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 50
Odpowiedz na: Odpowiedź #355404 w Kupiłem myphone LUNA
Twoje informacje:

Anuluj