Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Konsumenci są świadomi przysługujących im praw
-
AutorWpisy
-
-
Ponad 300 tysięcy udzielonych porad i informacji wynika z informacji UOKiK. Konsumenci najczęściej mieli problem z prawem do reklamacji – głównie niezgodnego z umową m.in. sprzętu RTV i AGD (28 664 porad), sprzętu komputerowego (12 404 porad), telefonów komórkowych (12 697 porad).
-
Anonimowy
Gość5 września 2009 o 17:04Liczba postów: 138851@Mirekb. Też jestem nieco rozczarowany likwidacją tego pakietu, ale od początku wiedziałem, że to tymczasowa promocja. Mam nadzieje, że dadzą w zamian tak jak w NPnK pakiet 30 minut za 9 zł przynajmniej 3 na miesiąc. W regulaminie promocji jest napisane, że do odwołania i nie musieli tego ogłaszać 30 dni wcześniej i tu UOKiK nic nie pomoże.
Cytat z regulaminu: "14. Operatorzastrzega sobie prawo do zmiany lub odwołania niniejszej Oferty Promocyjnej w każdym czasie
bez podawania przyczyny, z zastrzeżeniem, iż zmiana lub odwołanie nie wpływa na prawa i obowiązki uprzednio nabyte przez użytkownika. Informacja o zmianie lub odwołaniu zostanie opublikowana na stronie internetowej http://www.playmobile.pl lub w inny sposób podana do wiadomości publicznej."
I na 24.playmobile.pl podali co prawda dopiero w zakładce Usługi, ale jednak.
-
-
AutorWpisy