Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Konkursy SMS-owe jak wygrać

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Konkursy SMS-owe to jedna z najbardziej skutecznych metod marketingu. Jest to także szansa na mega nagrody. Jak wygrać w takich konkursach możemy przeczytać w najnowszym wydaniu tygodnika Wprost.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138794

Żeby przeczytać ten artykuł trzeba wysłać SMSa….. a nagród nie widać….

• Anonimowy
      Gość

Wszystkie te konkursy to robienie ludzi w balona.

Znajoma zna kilku ludzi u jednego z operatorów,

nabijali się oni z głupoty swoich klientów.

Tylko organizatorzy na tym zarabiają.

• Anonimowy
      Gość

Ja wypisałem się ze wszystkich serwisów, z których przychodził spam SMS. Niestety od jednego nie mogę uciec – to operator sieci komórkowej.

• Anonimowy
      Gość

Konkursy typu Mercedes w Erze sa bez sensu ale sa tez inne w ktorych sie wygrywa. Trzeba miec jedynie system do tego.

• Anonimowy
      Gość

Wyślij pusty SMS na nr… bezpłatny sms a pozniej przychodzą już tylko płatne na które trzeba odpowiadac przez co rzekomo zwieksza się swoje szanse… pic na wode ! Ludzie nie wysyłajcie smsów na konkursy i tak nic nie wygracie

• Anonimowy
      Gość

ten "pusty sms" to kompletne oszustwo, w telewizji o tym nawet mówili ;]

• Anonimowy
      Gość

Wprost to "świetne" pismo o wiadomej orientacji.

• Anonimowy
      Gość

Coś tam parę razy wygrałem w takich konkursach i powiem tyle, że artykuł jest dobry i napisany z wiedzą. Oczywiście daleko mi do zawodowców.

• Anonimowy
      Gość

ja wysylam czesto sms nawet 2 razy dziennie i nic…….

• Anonimowy
      Gość

zawsze znajdą się jelenie co wyślą , teraz jest w plusie też dla aktywnych graczy to znaczy dla zawodowców, wy barany

• Anonimowy
      Gość

A ja wygrałam ostatnio w dwóch konkursach.W jednym bon na zakup ciuchów w Scotch and Soda a w drugim zestaw kosmetyków.Więc to nie do końca jest taki pic na wodę.

• Anonimowy
      Gość

Ostatnio miałam tak zwane szczęście nowicjuszki.

Wygrałam 500zł w konkursie smsowym na stronie: http://www.konkursyzasmsa.pl Wysłałam 89 sms-ów za 1.22zł. Nikt nie wysłał więcej więc wygrałam.

• Anonimowy
      Gość

Ja 2 miesiące temu wygrałem na http://www.nagrodazajedensms.za.pl oprucz mnie wygrali jeszcze 7 osób wygrałem 700zł a wysłałem 3 sms!!! za 2.44 z vat więc polecam!!

• Anonimowy
      Gość

ja parę miesięcy temu wygrałem 200zł w loterii żubra. szanse na wygrana były duże bo codziennie wygrywało 100 osób. kolejna wygrana to bilety na coke live music festiwal wart ok.1400zł. grał chyba 50cent, the killers …

według mnie mały procent konkursów to gówno i oszustwo. to że nie udało się nam wygrać to tylko kwestia nietrafienia[przecież ktos musi przegrać żeby wygrac mógł ktoś] bo tak naprawdę nie możemy sobie nawet wyobrazić ile smsów przychodzi dziennie takiej maszyny do losowania.

podsumowując uważam że wygranie w takich loteriach to kwestia ~akurat~ czyli akurat dziś wysłałem i akurat dziś wygrałem

pozdro dla graczy i powodzenia w konkursach

• Anonimowy
      Gość

Róznie to bywa, jednym sie trafia a innym nie. to i tak fakt, iż wygrać coś przez sms to jak trafić w totolotka. przecież wiele tysiecy osób wysyła..

• Anonimowy
      Gość

Wydałem tyle pieniędzy na te sms-y z myślą, że może coś się trafi. Nic nic wielkie g…. Wysyłając te sms-y nabijamy kieszenie operatorom a przede wszystkim organizatorom. Żona nazwała mnie hazardzistą i ma rację. To pierwszy stopień do uzależnienia. Teraz sms-y, potem głupie maszyny i salony gier i casyna! LUDZIE PROSZĘ WAS DAJMY TEMU KONIEC!!! Na Boga szanujcie swoje ciężko zarobione pieniądze! Pozdrawaiam

• Anonimowy
      Gość

przegrałem w Orange 8500zł na j……e sms.
      na własne życzenie. jak każdy chciałem wygrać ładne bmw ale grupa zawodowców tak winduje punkty ze są poza zasięgiem za 500zł można było w 1 edycji wziąć bmw dzisiaj to około 20 000tysi. Nie zachęcam i nie polecam.Tak jak ktoś napisał wcześniej”szanujcie swoje pieniądze”

• Anonimowy
      Gość

naprawde mozna wygrac wygralem mnustwo rzeczy telewizory iphony 4, lodowke,zegarki ekspresy do kawy ,sony playstation i duzo by tu wymieniac a nie jesstem zawodowcem a szarym czlowieczkiem

Przeglądanie wątków odpowiedzi 18
Odpowiedz na: Odpowiedź #178992 w Konkursy SMS-owe jak wygrać
Twoje informacje:

Anuluj