Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Klienci Orange płacą mniej za internet domowy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Orange przygotował nową promocję dla dotychczasowych i nowych klientów korzystających z telefonu komórkowego albo stacjonarnego. Dzięki niej zyskują możliwość kupienia usługi domowego dostęp do internetu taniej nawet o 20 zł miesięcznie – informacja prasowa.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139208

najciekawiej wygląda opcja z 6mb za 99pln i tym bonusem 30pln. jakby to odjąć to niezła opcja wychodzi, tylko trzeba mieć koma w orange, albo starter kupić.

• Anonimowy
      Gość

Ehhh kombinowanie, oferty tego typu nie uchodza za dobre, trzeba miec cos zeby cos dostac. Wg mnie i tak duzo z cen nie opuscili a powinni.

• Anonimowy
      Gość

Halk: Przecież to jasne, że nie ma nic za darmo. Moim zdaniem oferta jest bardzo dobra bo mając telefon w Orange nie opłaca się wziąć innej oferty Internetu na linii TP niż Orange Freedom i telefonu stacjonarnego Orange. Na tym to polega, że płacąc za wiele usług u jednego operatora dostajemy każdą z nich taniej. Wszędzie tak jest, w kablówkach także.

• Anonimowy
      Gość

#kufel: starter to możesz sobie kupć, tylko nie wiem po co jak ulga jest przyznawana tylko tym co mają abonament 🙂

• Anonimowy
      Gość

Raczej bym nie skorzystal, sa jeszcze lacza od kablowki ktore wychodza znacznie bardziej korzystnie niz tutaj nawet po odjeciu tego niby rabatu. Do tego trzeba miec telefon, to nie dla mnie.

• Anonimowy
      Gość

Tylko nie zapominaj, że nie każdy ma dostęp do sieci kablowych. Wiec dla mnie osobiście to całkiem nie zła oferta.

• Anonimowy
      Gość

no i widzisz rack jak ty mało wiesz 🙂 Nie tylko bonus jest dla klientów abonamentowych ale i dla prepaidowców, trzeba mieć po prostu telefon w orange. Chyba że pani na infolinii orange się pomyliła ale wątpię

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #179561 w Klienci Orange płacą mniej za internet domowy
Twoje informacje:

Anuluj