Start Forum Rozrywka TV i muzyka Klienci CP mogą odchodzić na podstawie zmiany regulaminu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Nadawca kanałów BBC poinformował, że z dniem 1 lutego br. BBC Entertainment, BBC Knowledge, BBC Lifestyle i CBeebies zostaną usunięte z oferty Cyfrowego Polsatu. Na skrzynkę Telix.pl dostaliśmy informację, z której może wynikać, iż istnieje możliwość wypowiedzenia bez konsekwencji umowy na podstawie zmiany regulaminu spowodowanego tym, że kanały tematyczne BBC zostaną usunięte z oferty CP.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

Dobra informacja.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138210

Mówi o tym wyraźnie Rozdział 5 paragraf 7 punkt 5 Regulaminu CP .

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138210

Ja wypowiadam już 1 lutego!

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

Wypowiedzenie można wysłać wcześniej, ponieważ informacja została ogłoszona na kanale Dla Abonentów 🙂 Ja tak zrobiłem 😉
      Fajnie mają klienci pakietu Familijnego HD – otrzymali teraz jeden program – bo FOX i FOX HD mają tą samą ramówkę… Więc oni otrzymali jeden kanał…

• joannna252
      Członek
      Liczba postów: 1

Witam Odetchnęłam Zaraz mama idzie na pocztę i wyśle to wypowiedzenie poleconym za potwierdzeniem odbioru (BBC), jesteśmy u nich(CP) ponad 3 lata, i nic się nie dzieje, to znaczy tyle samo się płaci, a nawet więcej 39,90 (po zmianie regulaminu z 2009 roku) – mamy pakiet familijny. Cy faktycznie liczy się data nadania, jak jest w artykule? Oby tak było :lol

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #242274 w Klienci CP mogą odchodzić na podstawie zmiany regulaminu
Twoje informacje:

Anuluj