Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › Kiedy ruszy Gadu-Gadu w Orange?
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość4 marca 2010 o 16:29Liczba postów: 138784 -
Anonimowy
Gość4 marca 2010 o 16:44Liczba postów: 138784Mi się wydaje że jest jednak trochę inaczej, nie wprowadzali by oferty tylko po to żeby zaraz ją zdjąć, pewnie coś w tym jest że mają kłopoty ale trzeba trochę czasu dać. Heh, w szkole moja nauczycielka zawsze mówiła, że nie od razu rzym zbudowali. Panie rzeczniku, spokojnie, byle do celu. Liczę że się uda wszystko wyprostować.
-
Anonimowy
Gość5 marca 2010 o 08:56Liczba postów: 138784No takiej wtopy to chyba jeszcze żaden z operatorów nie miał. Zamiast było porządnie to przetestować to orange tylko się ośmieszył. Jeśli operator ma tylko problemy techniczne to rozwiązuje je w ciągu np 72 godzin a nie 33 dni. To tylko potwierdza fakt, że orange w ogóle nie był gotowy do świadczenia tej usługi.
-
Szczerze mówiąc, to nie wiem po co czekać? Operatorzy nie pobierają kazy za transmisję danych, ale chcą abonamentu za korzystanie…
Nie lepiej skorzystać z płatnego abonamentu w GG? Aplikacja świeższa, w wersjach na praktycznie wszystkie platformy… Jedyny problem to pakiety danych w dobej cenie. Ale osobiście nie widzę problemu – jeśłi ktoś aktywnie korzysta z komóeki, to już ma jakieś pakiety transmisji danych wykupione.
-
Anonimowy
Gość5 marca 2010 o 15:01Liczba postów: 138784 -
Anonimowy
Gość5 marca 2010 o 15:25Liczba postów: 138784No jak maja trudnosci jakies, to maja. Nie wiadomo czy problem lezy po stronie operatora czy gg. W sumei brak jakichkolwiek danych na ten temat. Ale znajac ostatnia polityke orange, to jak cos sie ruszy, to od razu to oglosza. Jak cos pojawialo sie nowego o loterii, to na blogu tp pojawily sie od razu 2 wpisy. Z tym pewnie bedzie podobnie.
-
-
AutorWpisy