Start Forum Inne Bezpieczeństwo Jakiego sprzętu potrzebuję na wędrówkę?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • Kalmez
      Gość
      Liczba postów: 138492

Przygotowuję się do pierwszego bushcraftowego wyjazdu i chcę zainwestować w porządny nóż oraz narzędzia do pracy z drewnem. Szukam czegoś trwałego, najlepiej full tang, składanej piły do gałęzi i małej siekierki, która nie będzie za ciężka do noszenia. Trudno mi znaleźć sklep, gdzie wszystko jest dobrej jakości i sensownie opisane.

• dikolesc
      Gość

Jeśli zależy Ci na prawdziwym sprzęcie bushcraftowym, to polecam dział noży, multitooli, pił i siekier w BeOnWin. Mają świetny wybór noży full tang z wysokiej jakości stali, wytrzymałych pił składanych oraz lekkich siekierek campingowych i bushcraftowych. Ja kupiłem tam nóż z ostrzem 1095 carbon steel, składaną piłę Bahco i małą siekierkę – zestaw wyszedł rewelacyjnie i wszystko sprawdziło się podczas trzydniowego bushcraftu https://beonwin.com/collections/noze-multitoole-pily-siekiery multitoole szczególnie cenię sobie szczegółowe opisy stali i hartowania, dzięki którym można świadomie wybrać narzędzie pod swój styl!!!

• Kalemom
      Gość

Zgadzam się w pełni. Kupiłem tam multitool i nóż survivalowy – jakość ostrza jest na bardzo wysokim poziomie. Narzędzia są dobrze wyważone i wygodne w długim użytkowaniu. BeOnWin staje się moim ulubionym sklepem na tego typu sprzęt.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Odpowiedź #1953314 w Jakiego sprzętu potrzebuję na wędrówkę?
Twoje informacje:

Anuluj