Start Forum Operatorzy Internet mobilny iPlus CDMA, szybki internet poza miastami – ceny

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od poniedziałku 14 marca operator sieci Plus rozpoczyna testy nowej usługi – internetu stacjonarnego iPlus CDMA. Po zakończeniu testów oferta będzie dostępna dla klientów. Polkomtel liczy, że na koniec roku z usługi iPlus CDMA będzie korzystało ok. 30 tys. klientów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

To Orange ma konkurenta. Oferta całkiem niczego sobie. Do tego Plus ma największy zasięg sieci.

• Poll
      Członek
      Liczba postów: 1733

Nawet fajne ale u mnie spóźnili się trochę no i nieco przy drogo wychodzi.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138213

Jak na razie troche QPA bo nie mają dualnych modemów obsługujących jednocześnie 3G i CDMA. Więc – kupujesz oddzielnie iPLUS GPRS i iPLUS CDMA. Jak chcesz mieć jedno i drugie w jednej ofercie – tylko w Orange. I tu jest mała przewaga

• Anonimowy
      Gość

Świetna informacja! Na pewno przetestuję, bo w mojej okolicy kiepsko z internetem, a do Orange jakoś nie mogę się przekonać :/ Plus to jednak bardziej solidna marka! 🙂

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

Dość przyzwoite ceny limitów. Do tego brak limitów nocnych. Nie ma na co narzekać, tym bardziej, że mają w planach poważne rozwinięcie 🙂

Iomega, każdy operator ma największy zasięg sieci, ale nie liczy się wielkość a obciążenie nadajników to od tego zależy jakiej jakości będzie zasięg i jakość połączeń. A w tej dziedzinie akurat Plus wypada słabo ze względu na obciążenie.

• Anonimowy
      Gość

@Iomega, nie wiem czy można rozpatrywać to w kategorii konkurencji. Zdaje się , że Orange ma niższe stawki (od ok.20 zł) i pod względem technologii to rozwijają już HSPA+DC

• Anonimowy
      Gość

może coś się ruszy w temacie CDMA w Polsce bo jak na razie to taka kula u nogi Orange-Centertel i konkurencja trochę łańcuch poluzuje. 3mam kciuki

• Poll
      Członek
      Liczba postów: 1733

No! Idzie ku lepszemu. Operatorzy przyznają się że tak naprawdę szybki mobilny internet mają…. w miastach.

• Anonimowy
      Gość

super, że Plus wprowadza nowe technologie. Sam jestem z małego miasteczka i na pewno wypróbuje!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #245564 w iPlus CDMA, szybki internet poza miastami – ceny
Twoje informacje:

Anuluj