Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi iPhone wygrywa wojnę przeglądarek mobilnych

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Zgodnie z raportem jaki przedstawiła firma Admob, najczęściej używanym telefonem biorąc pod uwagę przeglądanie internetu jest iPhone. Więcej szczegółów w rozwinięciu wiadomości.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138401

nie tyle przeglądarką co telefonem raczej

• Anonimowy
      Gość

iPhone… ale iPhone to przeciez nie model telefonu tylko gama modeli, raczej trzeba porównywać iPhone do ogółu Nokii, a nie do np. Nokii N70, czy innych pojedynczych modeli, których Nokia ma setki…

• Anonimowy
      Gość

Jakby opera mini pokazywala z jakiego telefonu uzytkownik korzysta, wyniki byly by troche inne…

• Anonimowy
      Gość

Internet Explorer jest najpopularniejszą przegladarką na świecie ale czy to znaczy ze jest najlepszą?

• Anonimowy
      Gość

Wlasciciele izlomow duzego wyboru niemaja.Ja naprzemiennie uzywam Opery mini albo Skyfire.W zaleznosci czy jestem w zasiegu darmowego hotspota czy netu z sieci.Opera mini pobierajac strone zmienia jej wielkosc w kb co przeklada sie na koszty.A w izlomie ta sama strona 10 razy wiecej kb przy takim samym wygladzie.Brawo apple!I to nieszczesne wybuchajace ekrany…ze ludzie nieprzesiada sie na omnie hd.

• Anonimowy
      Gość

MAM NOKIE N82 i iPoda Touch i powiem tyle ze poruszanie sie po stronach i obsluga w iPodzie to poezja i dlatego jest i bedzie moja najlepsza przegladarka mobilna jaka mam a co do N82 to cala ta ich przegladarka to taki dodatek i malo funkcjonalny nie mowiac juz ze wieszajacy sie 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #182836 w iPhone wygrywa wojnę przeglądarek mobilnych
Twoje informacje:

Anuluj