Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi iPhone -tajemnicze przypadki eksplozji

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

W internecie pojawia się coraz więcej informacji na temat telefonu Apple, który rzekomo eksploduje.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139021

80cio letni ?!… wow i polapal sie w ipku ? brawo dla tego pana

• Anonimowy
      Gość

To nie Polska, to Francja tam dziadki sobie radzą tj jak u nas 60 latki ;d

• Anonimowy
      Gość

Ha ha ha. Ale szyderstwo, kajam się ze śmiechu…

• Anonimowy
      Gość

tak sobie wlasnie radza…ze chac odzyskac pieniazki wymyslaja takie bzdury jak wybuch telefonu:D

• Jacoo
      Członek
      Liczba postów: 1

Mi ostatnio się coraz częściej zawiesza wrr!!

• Anonimowy
      Gość

Omnia hd niema tego problemu.Slyszalem kiedys jak wlasciciel iphona chcial go zresetowac ale i to sie zawiesilo.Ja zawsze wyciagam baterie.Mam nokie.A z tego co uslyszalem ten gostek czekal az do wyladowania sie baterii!!Bo jak wiadomo jakis super mozg tag go zaprojektowal ze jest niewyciagalna 🙂

• Anonimowy
      Gość

W usa maja wyposazyc armie.W razie braku granatow w iraku beda rzucac wybuchajacymi iphonami w talibow.Wiecie jaka to nobilitacja dla araba.Juz widze jak sie przechwalaja miedzy soba – ja dostalem po oczach 3gs a mi tylko eksplodowal w twaz model 16 gigowy 🙁

• Anonimowy
      Gość

Artykuł ewidentnie sponsorowany, na pewno jest wielu naciągaczy którzy po zbiciu ekranu coś kombinują, ale jak dobrze pamiętam sprawę dela, to wtedy na całym świecie wybuchło raptem parę sztuk baterii, a do wymiany przeznaczono wszystkie z wadliwych serii. Jabłuszko najwyraźniej próbuje tego uniknąć wszelkimi dostępnymi metodami, to że na przykład firma komuś zwróciła czy chciała zwrócić pieniądze już jest mocno podejrzane. Ogromna większość nie wybuchnie, to prawda, ale nie powinien żaden, no bo kto chciałby się znaleźć wśród szczęśliwców którym to się jednak zdarzy.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #180755 w iPhone -tajemnicze przypadki eksplozji
Twoje informacje:

Anuluj