Start Forum Sprzęt Apple iPhone 4 już od dzisiaj w Play!- cennik

Przeglądanie wątków odpowiedzi 19
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Play długo nie zwlekał z odpowiedzią na informację, którą przedstawiła sieć Plus, odnośnie wprowadzenia do oferty w najbliższy poniedziałek telefonu iPhone 4. Jak informuje rzecznik prasowy Play, Marcin Gruszka już dzisiaj najnowsze dziecko Apple dostępne będzie w e-shopie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Bandyto3xx
      Uczestnik
      Liczba postów: 109

Long PLay 99 – 3499zł
      Play permium 200 – 3299zł
      Więcej się nie wczytało ;/

• KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

@Bandyto3xx już zaktualizowane:)

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138380

„Oferta Play powala na kolana” – mnie nie powaliła…

• Anonimowy
      Gość

Cena szok. taaa już biegnę…. iPhone 4 tylko dla bogaczy.

• Anonimowy
      Gość

Wprowadzają tylko dlatego żeby być pierwsi. Pewnie jak zamówisz to i tak trzeba bedzie długo czekać na dostawę.

• Anonimowy
      Gość

Hmm ceny z marsa ? ceny chyba miały być jeszcze większe ale w ramce się nie mieściły :D:D:D:D Wg mnie cena szok. Plus ma identyczne ale po nim było to do przewidzenia…

• Anonimowy
      Gość

Czyli Play ich wogóle nie ma, dali zaporową cenę, żeby i tak nikt nie chcial. A jak trafi się uparty klient, to kupią na Allegro i odsprzedadzą;-) A swoją drogą, to nie miałem iPhone i nie wiem jaki to on jest cudny, ale chyba granica zdrowego rozsądku odnośnie ceny(nie tylko w Play) dawno został przekroczona. Ach ten prestiż…

• zbyszekswce
      Uczestnik
      Liczba postów: 1090

iPhone 4 do UK -> ok 2500 zł przesyłka gratis -> więc cen w Playu nie warto nawet komentować… ale co ciekawe chyba ktoś poszedł po rozum do główki i usunął białą wersję z pierwszej reklamówki która pojawiła się w sieci 🙂

• KyokoMai
      Członek
      Liczba postów: 143

3GS jeszcze dziś (nowy) kosztuje ponad 2000 zł. Więc 4 – nie dziwota, że taka cena. Bardzo fajna zabawka, ale trzeba poczekać aż stanieje odrobinkę.

• Anonimowy
      Gość

ponad 3k w ofercie Play to trochę sporo. Może w Orange, dzięki temu że są autoryzowanymi sprzedawcami Apple’a, będzie trochę taniej. No, ale zobaczymy. Dobrze, że się coś w końcu ruszyło iPhone 4.

• Poll
      Członek
      Liczba postów: 1733

Bilet do Nowego Jorku – 1200zł. iPhone kupujemy tam i wracamy z nim bez abonamentu . Taniej wyjdzie.

• Anonimowy
      Gość

Nie ma to jak kupić sobie gówno za 4000 śmiech na sali

• Anonimowy
      Gość

A jeszcze Play się chwali że mamy go jako pierwsi na innym portalu. Ja to bym siedział cicho i w ogóle się nie pucował że mam coś z tak zabójczą ceną. Mało tego wczoraj znalazłem wykres cen IP4 w Polsce i na świecie. Ładnie to wygląda. Cena w Play 300% albo i większa…

• Anonimowy
      Gość

Za darmo bym tego badziewia nie chciał. Zabawka dla lanserów.

• bruno
      Członek
      Liczba postów: 217

Ceny powalają!

• Anonimowy
      Gość

Play się popisał, pokazał pazurki. Ceny niemalże z Marsa. Wygórowane, do tego daje go w gołych abonamentach do tego trzeba jeszcze sobie dokupić internet. Jak dla mnie oferta bardzo słaba.

• Anonimowy
      Gość

może w ofertach autoryzowanych dystrybutorów Apple’a w PL, będzie trochę taniej.
      W końcu taki Orange bierze iPhona bezpośrednio od producenta, a nie hurtowników. I może, zaoferować niższe stawki. Oby, tylko tak było.

• Anonimowy
      Gość

jestem ciekaw ilu naiwniaków kupi w Playu ten telefon. Dla takiego sprzetu potrzebny jest odpowiedzialny i duzy operator, a nie jakis syF

• Anonimowy
      Gość

Ponad 3 koła za fona?musiałby mnie chyba muł kopnąć żeby za to tyle dać.Za mniej niż pół ceny mam o niebo lepszego HTC HD2.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 19
Odpowiedz na: Odpowiedź #231431 w iPhone 4 już od dzisiaj w Play!- cennik
Twoje informacje:

Anuluj