Start Forum Sprzęt Apple iOrgane -chiński iPhone

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Według dużej liczby użytkowników modnie jest mieć teraz iPhone’a 3G. Jednak upragniony przez nas gadżet jest bardzo drogi. Łatwiejszą drogę do posiada modnego telefonu obiecuje chińska firma, która sprzedaje genialną podróbkę produktu z logo nadgryzionego jabłuszka za trochę więcej niż 600 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• LesH
      Uczestnik
      Liczba postów: 3876

Akumulator także zrobili 'przyrośnięty’ do obudowy jak w iPhone? Wszystkie pozostałe wady i braki oryginalnego badziewia też posiada?

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139099

iPhone drogi na allegro można go kupić w opcji kup teraz za 1000zł i takich aukcji jest pełno pozdro!!!

• Anonimowy
      Gość

jakby ktoś zrobił takie coś na WM to by było lepsze od iPhona i pewnie miało taki sam udział w rynku albo i ciut większy (bo nie oszukujmy sie ale aple marketing ma full wypas i fanboyow nie zabraknie)

• Anonimowy
      Gość

Witam, nie wiem czy Wy w ogóle wiecie jak wygląda Iorgane, chodzi mi głównie o modele F5, F6, F7 i F8 !!! Są to niesamowite maszynki !!! Dwa ostatnie z WM 6.0 !!! Wbudowane Odbiorniki TV oraz GPS !!! Na F8 AutoMapa w Wersji 5.0 3D chodzi po prostu rewelacyjnie !!! Czy Firma Aplle kiedykolwiek Im dorówna, podejrzewam że NIE !!!

• Anonimowy
      Gość

Posiadam te oto wlasnie podrobke no i niestety mam problem z kablem usb i nie moge naladowac teraz telefonu. Wiec mam takie pytanie czy nie wiecie gdzie mozna dostac taki kabel? bo niestety wiele rozni sie od innych iphone kabli.

• Anonimowy
      Gość

i need driver for this phone

• Anonimowy
      Gość

klaudd ja mam ten sam problem ja mam phona i tez popsul mi sie kabel usb i nie wiem co mam zrobic jesli znalazes juz rozwiazanie lub znajdziesz to napisz na forum.z gory dzieki

• Anonimowy
      Gość

nie wiecie gdzie można kopic ładowarkę i baterie do tego czegoś?

• Anonimowy
      Gość

czy ten tel ma wi-fi?

• sebi997
      Uczestnik
      Liczba postów: 1273

Prawie jak Iphone ale prawie robi wielka roznice 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #164612 w iOrgane -chiński iPhone
Twoje informacje:

Anuluj