Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Internet na lato w pre-paid

Przeglądanie wątków odpowiedzi 20
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Co warto wiedzieć, gdy nawet wakacjach nie będziemy mogli obejść się bez codziennego przeglądania stron www czy poczty elektronicznej? Redakcja serwisu Telix.pl sprawdziła, jak kształtują się w prepaidach ceny pakietów internetowych i jaki jest ich czas ważności.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138394

w PF: Bonus za doładowanie:

30 zł 49 zł + 1,91 GB, 50 zł 300 zł + 3,84 GB

czy to jakas nowa promocja?

• Anonimowy
      Gość

Proszę zwrócić uwagę na ceny w Heyah (bez pakietu). Dla mnie jest to na obecną chwilę najciekawsza oferta (której sam używam). Cenowo jest zbliżona do ofert "pakietowych", natomiast nie trzeba kupować żadnego pakietu, a co za tym idzie nic nam nie przepada – płacimy tylko za to co zużyjemy. Co ciekawe w roamingu transmisja danych też wygląda całkiem przystępnie i każdego będzie stań choćby na sprawdzenie poczty.

• Anonimowy
      Gość

nie ma czegos jak playmobile, jest play online, do poprawy 🙂

• Anonimowy
      Gość

W Simplusie Twoj Profil tez sa pakiety 250mb oraz 500mb ktore wychodza najtaniej.

• Anonimowy
      Gość

haju- o tych bonusach co piszesz to są w ofercie play online na kartę a nie w play fresh,

• Anonimowy
      Gość

Heyah, bo kto na wakacjach ma głowę do pakietów, które zabierają sporo kasy z konta? a tu najtańszy net bez kombinowania. absurdalnie proste 🙂

• Anonimowy
      Gość

bardzo dobre porównanie..brak metod aktywacji niestety umniejsza troche.doklejcie rubryke przeciez to proste

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Dziękujemy za sugestię. Ze względu na czytelność dodałem takie informacje do rubryki Pakiety / aktywacja. Pozdrawiam Andrzej

• Anonimowy
      Gość

tak 3mać

• Anonimowy
      Gość

Play fresh (tani internet) śmiech na sali hehe Plus rządzi.

• Anonimowy
      Gość

Może mi ktoś wytłumaczyć czym różni się apn internet od apn WAP zna się ktoś na tym.Może Pan Andrzej coś wie będę wdzięczny za wytłumaczenie pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

Jeżeli ktoś chce użyć telefon jako modem to polecam opera turbo bo tak to moment pakiet zleci

• Anonimowy
      Gość

Dziękuję Panie Andrzeju za wyjaśnienie ale mam jeszcze jedno bardzo ważne pytanie skoro przez Apn internet moge oglądać strony wap to po co mi Apn wap zauważyłem także ze w starych modelach telefonów komórkowych nie można mieć Apn internet jest tylko wap zauważyłem także ze Apn wap w nowoczesnych telefonach komórkowych potrzebny jest do korzystania np z portalu wap plus pl bądź GGplus operator jakby nas identyfikuje zna nasz numer wie ze jesteśmy jego klientami potrzebny jest wtedy gdy operator musi autoryzować nasz numer telefonu np w GGplus czy oprócz tego Apn wap jest mam jeszcze do czegoś potrzebny

Bo chyba łącząc sie przez wap zanim połączymy sie z serwerem telix.pl wczesniej telefon łączy sie z jakimś specjalnym serwerem operatora podczas gdy Apn internet łączy nas bezpośrednio z serwerem. Trochę moja wypowiedź nie mam sensu ale mam nadzieję ze Pan zrozumie o co mi chodzi Pozdrawiam.

• Anonimowy
      Gość

Faktycznie przydałoby sie, gdyby w tym porównaniu pojawiły się metody aktywacji danych stawek. Ale porównanie jest chyba jednym z rzetelniejszych, jakie widziałem.

• Anonimowy
      Gość

Chyba zjadło nagłówki w podsumowaniu kosztów za 1 MB. I można się uczepić do formatowania wykresu 🙂

• Anonimowy
      Gość

ktoś już pisał ze nie ma dodanego Orange World, to prawie jak wprowadzanie klientów w błąd 🙂

• Anonimowy
      Gość

Mnogo wykresow, a wszystkie rowno do rzyci.

Panie, z czym do ludzi? Nie opisane, bez jednostek,

jednostki pomieszane, zle wpisane (kb to nie to samo co

kB), masakra.

• Anonimowy
      Gość

Tak czy siak mbank mobile do pakietów internetowych rulez! Bo kto mi da taniej? pakiet 100mb kosztuje 5zł, a w Playu za 5 zeta we freshu dostaniesz tyyylko 5mb ;D

• Anonimowy
      Gość

Posiadałem Heyah – 2gr/100kb

Teraz mam GaduAIR – 2gr/100kb + pakiety przy każdym doładowaniu, np 40MB dodają do 20 zł

• Anonimowy
      Gość

A w Heyah jest podwójne doładowanie :>

Przeglądanie wątków odpowiedzi 20
Odpowiedz na: Odpowiedź #177067 w Internet na lato w pre-paid
Twoje informacje:

Anuluj