Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Internet na lato w pre-paid
-
AutorWpisy
-
-
Co warto wiedzieć, gdy nawet wakacjach nie będziemy mogli obejść się bez codziennego przeglądania stron www czy poczty elektronicznej? Redakcja serwisu Telix.pl sprawdziła, jak kształtują się w prepaidach ceny pakietów internetowych i jaki jest ich czas ważności.
-
Anonimowy
Gość17 czerwca 2009 o 06:42Liczba postów: 138394Proszę zwrócić uwagę na ceny w Heyah (bez pakietu). Dla mnie jest to na obecną chwilę najciekawsza oferta (której sam używam). Cenowo jest zbliżona do ofert "pakietowych", natomiast nie trzeba kupować żadnego pakietu, a co za tym idzie nic nam nie przepada – płacimy tylko za to co zużyjemy. Co ciekawe w roamingu transmisja danych też wygląda całkiem przystępnie i każdego będzie stań choćby na sprawdzenie poczty.
-
Anonimowy
Gość18 czerwca 2009 o 13:32Liczba postów: 138394Dziękuję Panie Andrzeju za wyjaśnienie ale mam jeszcze jedno bardzo ważne pytanie skoro przez Apn internet moge oglądać strony wap to po co mi Apn wap zauważyłem także ze w starych modelach telefonów komórkowych nie można mieć Apn internet jest tylko wap zauważyłem także ze Apn wap w nowoczesnych telefonach komórkowych potrzebny jest do korzystania np z portalu wap plus pl bądź GGplus operator jakby nas identyfikuje zna nasz numer wie ze jesteśmy jego klientami potrzebny jest wtedy gdy operator musi autoryzować nasz numer telefonu np w GGplus czy oprócz tego Apn wap jest mam jeszcze do czegoś potrzebny
Bo chyba łącząc sie przez wap zanim połączymy sie z serwerem telix.pl wczesniej telefon łączy sie z jakimś specjalnym serwerem operatora podczas gdy Apn internet łączy nas bezpośrednio z serwerem. Trochę moja wypowiedź nie mam sensu ale mam nadzieję ze Pan zrozumie o co mi chodzi Pozdrawiam.
-
-
AutorWpisy