Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy stacjonarni › Internet dla studenta, na 2 osoby
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość9 listopada 2009 o 16:57Liczba postów: 139119 -
Anonimowy
Gość9 listopada 2009 o 22:27Liczba postów: 139119Wydaje mi się, ze jak macie 100 złotych to już lepiej wziąć kablówkę:) Będzie tv i telewizor. Ja miałem Orange przez rok i było ok, ale do obejrzenia onetu i tyle. Nic poważniejszego nie dało się ściągać. Jednak net z kabla jest najlepszy i najszybszy. W Wawie masz kilku operatorów typu UPC, Aster czy Vectra.
-
Anonimowy
Gość13 listopada 2009 o 17:28Liczba postów: 139119Wiecie, mi na mobilności nie zależy, potrzebuje szybkie łącze do mieszkania. Nie chcę żadnych limitów pobieranych danych, bo jak ściągnę parę filmów, czy seriali to będzie problem. Zresztą jak ma to być internet na 2 osoby to ciężko korzystać z mobilnego netu typu play.
@NomenOmen wynajmuje na Ursynowie, skrzyżowanie KEN i Płaskowickiej. Jak mogę sprawdzić jakie sieci są u mnie? -
Anonimowy
Gość14 listopada 2009 o 16:43Liczba postów: 139119Dostępność można zazwyczaj sprawdzić na stronach poszczególnych operatorów albo rozejrzeć się w bloku po skrzynkach z kablami, czy nie ma naklejek firm. Ja mieszkam w sumie blisko Ursynowa, na Natolinie i mam tu możliwość wyboru między UPC i Aster. Ja akurat mam Aster, ale jestem średnio zadowolony. Najgorsze jest łącze, za wolne jak dla mnie, UPC ma lepsze, tzn. szybsze.
-
Anonimowy
Gość14 listopada 2009 o 22:42Liczba postów: 139119Byłam w Aster swego czasu. We wrześniu skończyłam mi się umowa i teraz mam podpisaną umowę z Vectrą (dopiero się pojawili w tym mieście). Zrezygnowałam z Aster, bo stosunek cena/ szybkość łącza wypadała o wiele korzystniej w przypadku Vectry. Teraz mam prędkość 8 Mbit, które 100% zaspokajają moje potrzeby:)
Ja mieszkam w centrum, więc nie wiem czy na Ursynowie też Vectra działa.
-
Anonimowy
Gość15 listopada 2009 o 17:17Liczba postów: 139119 -
Anonimowy
Gość16 listopada 2009 o 17:28Liczba postów: 139119Dobra, widzę że trzeba założyć kablówkę i już, tylko jak oni liczą pojedyncze usługi? Można wziąć samego neta bez telewizji? Czy lepiej w pakiecie? Patrzyłem na klatce i skrzynki są oklejone przez Astera i Spraya. Jeszcze nie sprawdzałem przez neta dostępności, ale w wolnej chwili to zrobię .
-
AutorWpisy