Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Internet coraz mocniej konkuruje z TV

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W Polsce jest obecnie 17,3 mln internautów w wieku 15 – 75 lat, to o 600 000 osób więcej niż w styczniowej fali badania. Zdecydowana większość z nich, bo aż 91 proc. korzysta z sieci przynajmniej raz w tygodniu, a 59 proc. codziennie. Obecnie, inaczej niż w latach ubiegłych, korzystanie ze złącza internetowego nie jest już też statystycznie związane z posiadaniem telefonu stacjonarnego – twierdzi Paweł Klimczewski, Business Development Manager z Działu Mediów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139267

Tu dużą zasługę ma dostępność internetu mobilnego – przecież co raz więcej osób z niego korzysta i sobie chwali, a ludzie mają nie raz i net w domu i np. Orange Free… Ja tak mam i liczę sie za 2 internautów 😛

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139267

Mam podobnie. W domu stacjonarny net, a służbowo cały dzień na mobilny z lapkiem. Tylko że nie orange, a na Ipusie lecę. Według mojego szefa mają oni dobrą ofertę neta dla firm. Mi to bez różnicy, byle bym miał zasięg w różnych dziurach i żeby nic nie przerywało.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Odpowiedź #170542 w Internet coraz mocniej konkuruje z TV
Twoje informacje:

Anuluj