Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni Hipnotyzująca promocja w Netii -regulamin

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od dnia 23.09.2009 r. w Netii trwa Promocja „Hipnotyzująca promocja – bez telefonu LLU”, w ramach której klient otrzymuje iInternet stacjonarny przez pół roku za 1zł oraz w opcji „Hipnotyzująca promocja – LLU” internet stacjonarny w pakiecie z Telefonem przez pół roku za 1zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138209

wielka szkoda ze nie jestem w zasiegu llu, wzialbym 8mb, a tak to moge tylko neostrade lub inne twory po bsa

• Anonimowy
      Gość

Modem Pirelli 125 co to za cudo? Dobre to jest?

• Anonimowy
      Gość

A co dla tych, którzy zostali przejęci przez NETIE z TELE2?

za 6MB i telefon płacę 167,70.

O nowych się zabiega, a Ci co już są to mogą się oblizać.

Ot realia dzisiejszych czasów.

• Anonimowy
      Gość

Szkoda ze to tak ładnie wygląda na papierze od początkury umowy dostaje faktu za telefon na kwote 35zł mimo że mam "hipnotyzującą oferte" i reklamacje nic nie wskurają bo ponoć to zgodne z taryfikatorem.

• Anonimowy
      Gość

Witam

A wie może ktoś ile miesięcznie jest minut dodatkowo gratis ( tel stacjonarny) bo ja jakoś nie mogę tego znależć.

• Anonimowy
      Gość

szkoda tylko że dali taki długi okres trwania umowy ( 18, 24 m-ce). A nie standardowe 12 miesięcy, jak to jest choćby w przypadku nowej promo na DSLa Tepsy. No ale widać, zawsze jest coś za coś.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #182181 w Hipnotyzująca promocja w Netii -regulamin
Twoje informacje:

Anuluj