Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Heyah parodiuje byłą Pierwszą Damę (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Aktorka parodiująca Jolantę Kwaśniewską doradza, jakie telefony komórkowe są teraz modne. Eksperci ostrzegają, że naśmiewanie się z Kwaśniewskiej może odstraszyć klientów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138392

beznadzieja po prostu porażka

• Anonimowy
      Gość

Tak, parodia też musi spełniać funkcję humorystyczną w tym przypadku jest głupia. Moim zdaniem można śmiać się nawet z Pierwszej Damy, ale tutaj brak smaku. Istotą parodii jest obraz dzieła, stylu itp o charakterze komicznym. Tutaj wyraźnie autorom zabraklo pomysłu. Nie licząc tego, że Heyah osiągnie sukces w tym, że o reklamie będzie się mówić.

• Anonimowy
      Gość

Nie kpiujecie każdą pierdołę z Dziennika. Po pierwsze TO NIE REKLAMA, tylko cykl wakacyjnej lekcji Heyah, o której pisaliscie dawno temu.

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Zgadza się. Już poprawiłem informację. Pozdrawiam Andrzej

• Anonimowy
      Gość

a tak serio – ktoś z was widzi w tym coś złego? bo ja nie. Poza tym wierzę, że pani Kwaśniewska ma na tyle dystansu do samej siebie że się nie obrazi a może i uśmiechnie. 🙂

• Anonimowy
      Gość

hehe, złe to wcale nie jest. kilka zachowań Jolki ładnie sparodiowali, no i te biedne bezy 🙂

• Anonimowy
      Gość

Telefony mogą być cienkie, ale też grube:) jak dla mnie absurdalnie proste, hehe. A pani pierwsza dama w rzeczywistości uczyła jak jadać ptysie:) a nie bezy:0 i do tego na poważnie:D

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

Jakby sparodiowali któregoś z braci K. – prezydenta lub tego drugiego (w sumie i tak by nie było wiadomo) to by na pewno było bardziej zabawne… Ale oni postanowili iść pod górkę 😉

• Anonimowy
      Gość

Jak dla mnie bardzo fajnie zrobione. Właściwie nikogo tutaj nie obrażają jest z dystansem, a że akurat wzięto jako główną postać byłą pierwszą damę, fajnie wg mnie więcej takich rzeczy z takim poczuciem humoru.

• Anonimowy
      Gość

a tak dla tych, którzy nie rozumieją, a chcą zrozumieć to zapraszam na http://www.nasza-klasa.pl/heyah – wszystko stanie się jasne 🙂 Jola nie jedna jest parodiowana, więc nie powinna traktować tego osobiście 😉

• Anonimowy
      Gość

Nie tyle sama Jola się zdenerwowała, co politycy LSD. Trochę dystansu panowie:) A parodia jak każda inna, wielu innym tez się w Letniej Szkole oberwało.

• Anonimowy
      Gość

smieszne to wcale nie jest…sto razy bardziej lubie kruczki 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #179781 w Heyah parodiuje byłą Pierwszą Damę (video)
Twoje informacje:

Anuluj