Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Heyah: nowa oferta najpierw na Facebooku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W poniedziałek 14 lutego br. najnowszą ofertę Heyah, jako pierwsi poznają użytkownicy Facebooka, będący jednocześnie fanami marki.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139232

Już widzę tą ofertę : dla uzależnionych od Fejsbuka nieograniczony dostęp na stronę tego badziewia fejsbukowego……

• Anonimowy
      Gość

No jestem bardzo ciekawa czym nas tym razem Heyah zaskoczy- są już darmowe rozmowy w sieci, za granicę nadal tanio, właśnie przedłużono podwójne doładowanie, może teraz będzie jakaś nowa opcja internetowa?

• Anonimowy
      Gość

na stronie Heyah.pl tez podadza. a nie ma zadnych przeciekow coz to ma byc?

• Ginko
      Członek
      Liczba postów: 104

Nie spodziewam się nic specjalnego po Heyah, już dawno nie są fighterami. Tylko równają do konkurencji: Play Fresh, GaduAir, mBank Mobile.

• Anonimowy
      Gość

ceny i tak sa wyjatkowo niskie, nie wiem gdzie ja zuzyje te 3 stowky z karty kiedy wiekszosc znajomych ma w heyah i mam za darmo. w heyah brakuje dluzszej waznosci konta, gdyby bylo 3 miesiace za 5zl to juz by bylo super

• Anonimowy
      Gość

Połączenia zagraniczne naprawdę super sprawa w Heyah, zresztą jako pierwsi zrobili taką ofertę. Szczególnie na wschód bardzo korzystna. Były swojego czasu reklamy z Wietnamczykami i Ukraińcami. Zresztą wg cennika mają najtańszy net 2gr/100kB. Do tego smsy i gadki po sieci za free… Podwójne to już renoma zarówno w Heyah jak i w TT. Tyle co oni to nikt nie daje.

• Anonimowy
      Gość

Mam nadzieję, że będzie to coś konkretnego.
      Marzą mi się „minuty za minuty” znane z Play, jakieś pakiety SMS do innych sieci po doładowaniu oraz promocje w połączeniach.

• Ginko
      Członek
      Liczba postów: 104

jak już marzymy – To niech wydłużą ważność konta, obniżą cenę do Play i stawki sms do innych sieci. Wszystko w standardzie bez pakietów czy zmuszania do doładowania za określoną kwotę.

• webis
      Członek
      Liczba postów: 201

Na Facebooku Ery też pojawiła się informacja dla fanów o walentynkowej promocji w Tak Taku. Rozdają darmowe startery.

• Anonimowy
      Gość

do LESH: czlowieku nie wypowiadaj sie jesli nie masz pojecia, w play cena na numery w europie to 50 gr/min (w pakiecie), wiec nie opowiadaj dziecko glupot

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

zauważyliście, że w Heyah była podwyżka ?!
      Taryfa Nowa Heyah
      30gr za min w Polsce (80gr do Play), MMS 41gr.
      Tak samo w Pakietowej. Połączenia i transmisja o 1gr w górę.
      Normalnie szok, przemilczeli to albo gdzieś mi coś umknęło.

• Anonimowy
      Gość

Pakiet internetowy to dobra propozycja, tego akurat w Heyah brakowało i dobrze, że dają te 25 mb na start, zawsze można sprawdzić czy pakiet będzie dobry. A co podwyżek Blom, to są one spowodowane wzrostem stawki VAT do 23 % o czym Heyah informowała, ale przeliczyła też stany kont użytkowników, tak, że to operator pokrył początkowe koszty podwyżki.

• webis
      Członek
      Liczba postów: 201

A jednak miałem rację 😉 Dodali pakiet internetowy. Bardzo podobny do blueconnect Max w Tak Taku.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Odpowiedź #243573 w Heyah: nowa oferta najpierw na Facebooku
Twoje informacje:

Anuluj