Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Grosze za Godzinę w Heyah

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138849

W pakietowej Heyah ruszyła nowa promocja, godzina rozmów z Heyah i Heyah mix będzie kosztowała 29 groszy. Usługa dostępna bezpłatnie w ciągu 7 dni po jednorazowym doładowaniu konta kwotą min 30 zł lub w ramach miesięcznej zryczałtowanej opłaty 5,90 zł.

• Anonimowy
      Gość

właśnie przed chwilą o tym przeczytałam i jestem w siódmym niebie teraz to już mnie chyba nic nie nakłoni do zmiany sieci heyah okazuje się być the best pod każdym względem

• Anonimowy
      Gość

My mamy niższe koszty GZG w Nowym TT
      1 zł + 2 zł i na stacjonarki również.
      Ciekawe co teraz poczyni Era z ceną GZG w NTT, pozostaniemy przy 29 gr?

• Anonimowy
      Gość

zypolek no dobra, ale my za to mamy tanie międzynarodowe mi się to jednak bardziej opłaca

• Anonimowy
      Gość

Nie wiem czy taniej, bo jak doładujesz za 30 zł to GzG w Heyah uruchamiane są bezpłatnie, a tą kwotą doładowuje praktycznie każdy z nas.

• Anonimowy
      Gość

no też prawda

• Anonimowy
      Gość

Poza tym Era wróciła już do stawki 99gr za godzinę w GZG.

• Anonimowy
      Gość

Oferta GZG jest świetna. Ale dla mnie powrót do stawki 99gr/h wiele nie zmienia, bo usługa ciągle mi się opłaca. W TT można dzwonić do całej sieci i na stacjonarne, w Heyah tylko do Heyah. Czyli gzg w TT nie dość, że są tańsze jeśli chodzi o aktywację (2zł) i późniejszą stawkę utrzymaniową (1zł/miesiąc), to usługa obowiązuje do znacznie większej ilości osób. W Heyah usługa jest bardziej hermetyczna.

• Anonimowy
      Gość

Może i tylko do Heyah, ale za to w cenie 29 gr i bezpłatnej aktywacji już po doładowaniu za min. 30 zł.

• Anonimowy
      Gość

z opłatą za aktywację czy bez – tak czy siak oferta się opłaca!

• Anonimowy
      Gość

Zdecydowanie, w końcu normalnie za minutę rozmowy płacimy 29 groszy:)

• Anonimowy
      Gość

no właśnie.. żeby opłata aktywacyjna się zwróciła wystarczy przegadać coś koło 20 minut a o to nie trudno

• Anonimowy
      Gość

Promocja to promocja – ważne, że jest o co jeszcze ważniejsze wprowadza do budżetów "Heyowców" oszczędności. Nie mniej jednak Era ma nieporównywalnie więcej klientów niż sama Heyah, ponadto do grudnia my możemy dzwonić na stacjonarki w ramach GZG.

• Anonimowy
      Gość

A jakie znaczenie ma tutaj liczba użytkowników? Z naszego punktu widzenia liczy się raczej to , gdzie mamy znajomych, nieważne czy sieć jest duża czy nieco mniejsza.

• Anonimowy
      Gość

Nie mogę się nie zgodzić z Bocą. Co mi po użytkownikach w Erze jak ci do których dzwonię najwięcej mają w Heyah?

• Anonimowy
      Gość

Poza tym od grudnia oferta będzie wyglądała tak samo u obu operatorów, jedyna różnica to to, że w Heyah można mieć GzG całkowicie za darmo po doładowaniu za minimum 30zł.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #229447 w Grosze za Godzinę w Heyah
Twoje informacje:

Anuluj