Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Godzina za Grosze w TT
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość5 listopada 2009 o 16:15Liczba postów: 138399 -
Anonimowy
Gość5 listopada 2009 o 20:02Liczba postów: 138399 -
Anonimowy
Gość6 listopada 2009 o 11:40Liczba postów: 138399Mimo podwyżek GZG wciąż są opłacalne i nie zmieniam taryfy na HOT, tym bardziej, że pakiet lojalnościowy w NTT został przedłużony o kolejny rok oraz korzystać można z dodatkowych darmowych minut do doładowania kwotą 50 zł. Czyżby ta promocja miała zastąpić świąteczne podwójne doładowania? Obowiązuje przecież od 6 listopada do 6 stycznia.
-
Anonimowy
Gość24 listopada 2009 o 18:22Liczba postów: 138399Wojna cenowa w sektorze pre na razie stanęła. Nie sądzę, żeby w przyszłym roku były jakieś obniżki. Wewnątrz sieci też operatorzy raczej się nie spieszą z obniżeniem stawek za minutę. Chyba TT się tu wyróżnia, bo żaden inny operator nie dał przez rok podobnej oferty do tej, którą wprowadził TT, czyli Godzina rozmowy za 99gr. Przez większość czasu kosztowała zresztą tylko 29gr
-
Anonimowy
Gość27 listopada 2009 o 15:59Liczba postów: 138399W wewnątrzsieciowych Era zdecydowanie dominuje. Kto korzysta ze wszystkich bonusów do sieci dzwoni za free. W ciągu roku na podobnych zasadach dzwonić można było do wszystkich sieci. Po za tym wewnątrz można rozmawiać w ramach GZG, pakietu lojalnościowego, numekrów za grosze. Reasumując – kto ma wielu znajomych w Erze ten za połączenia płaci śmiesznie mało.
-
Anonimowy
Gość4 grudnia 2009 o 15:35Liczba postów: 138399Gdybym miał Heyah to pewnie najbardziej satysfakcjonowała by mnie Nowa Heyah, z tymi darmowymi smsami, chociaż sam nie wiem czy mam kogoś w tej sieci. No, ale i tak macie tam 29 gr do wszystkich, podwójne doładowanie, więc jest ok. Mimo wszystko nie zamierzam zmieniać mojego Tak-taka.
-
Anonimowy
Gość5 grudnia 2009 o 21:32Liczba postów: 138399Godziny za grosze to chyba najlepsza oferta na tanie rozmowy wewnątrzsieciowe, wiec dobrze, ze wprowadzili to też do Heyah. Jeśli chodzi o rozmowy międzynarodowe- póki co możesz zawsze korzystać ze skype’a itd. W Nowej Heyah smsy do sieci są darmowe, ale sieć to dla Heyah tylko użytkownicy Heyah. W TT HOT jest pakiet smsów po 1 gr, ale za to wiadomości można wysyłać do wszystkich użytkowników w Erze, prócz Heyah.
-
Anonimowy
Gość18 grudnia 2009 o 11:34Liczba postów: 138399 -
Anonimowy
Gość20 grudnia 2009 o 17:42Liczba postów: 138399Godzina za Grosze i Pakiet Lojalnościowy oficjalnie weszły do oferty Tak Tak Fon.
Co do tepsy- zawsze miałem z nimi problemy, głównie z później opłaconymi rachunkami. Operator nieustannie wyłączał mi możliwość dzwonienia, z włączeniem, po uiszczeniu rachunku, już nie byli tak sprawni Tepsa przez wiele lat miała jedna monopol na usługi stacjonarne, na szczęście jest coraz więcej konkurencyjnych ofert. -
Anonimowy
Gość31 grudnia 2009 o 16:19Liczba postów: 138399Może ilościowo ciągle rządzi Tepsa, ale to raczej wynik przyzwyczajenia starszych użytkowników. Nie szukają nowych rozwiązań i trwają przy tym telefonie, na który czekali nie raz latami. Dla mnie i tak najważniejsze jest to, że chociaż w ramach GZG nie można dzwonić na stacjonarki, to ciągle można na stacjo dzwonić w ramach Pakietu Lojalnościowego.
-
AutorWpisy