Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy GG 10 (beta) już dostępne dla testerów. Specyfikacja i nowe usługi

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W testach weźmie od dzisiaj udział 10 tysięcy osób, w tym liczni dziennikarze, przedstawiciele firm, studenci, uczniowie. GG 10 to rozszerzona komunikacja, która po etapie kilku tygodni testów trafi do milionów Polaków jako wersja stabilna. GG 10 (beta) dostępne jest od dzisiaj na http://www.GG10.pl

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138381

Może się podobać. Ciekawe, czy też będzie tak działać jak wygląda:)

• Anonimowy
      Gość

Ciekawy jestem czy wyjdzie wersja lite bez tych wszystkich dodatków? Gdzie po prostu będzie do wykorzystania tylko protokół do wymiany wiadomości z najprostszą grafiką

• Anonimowy
      Gość

jak narazie sprawuje sie pozytywnie. ogólnie lepiej mi sie podoba wyglad niz gg9. zobaczymy jak bedzie ze stabilnoscia

• Anonimowy
      Gość

bezpieczeństwo pfff…. szyfrowanie profilu a gdzie szyfrowanie rozmów ??? Doprosić się nie można, dlatego albo korzystam z tlena i wtyczkę CryptoPGP albo gg v6 + ggcrypt.

• Anonimowy
      Gość

Jestem testerem, powiem krótko…beznadzieja. Komunikator

ma być prosty, tego oczekuje od gadu i to mi się podobało w

pierwszych wersjach.A teraz to zastanawiam się nad

jabberem bo widzę że spółka ma inne plany rozwoju niż

oczekują do użytkownicy.

• Anonimowy
      Gość

Faktycznie, jak napisał Xier, przydałaby się wersja lite. Są użytkownicy, którzy chcą tylko sobie pogadać przez internet i tych może zniechęcać taki kombajn, nie mówiąc, że mogą pogubić się w tym jak go używać.

• Anonimowy
      Gość

Jak coś lekkiego – jest od groma klientów Jabbera do wyboru.

• Anonimowy
      Gość

GG 10 jest dużo bardziej funkcjonalne od swoich poprzedników, i przy tym dużo bardziej stabilne(z pewnością za sprawa nowego serwera)Myślę że można zaryzykować stwierdzenie że jest to jedna z najlepszych aplikacji tego typu dostępnych w sieci.

• Anonimowy
      Gość

przy dlugim uzywaniu sie zawiesza 😀

• Anonimowy
      Gość

Jak usunąć niechciany prezent na GG? Jak długo bedzie sie świecił?

• Anonimowy
      Gość

zainstalowalam nowe gg 10, wszystko oki ale jak mam wyslac sms? gdzie ta opcja?

• Anonimowy
      Gość

Właśnie też nie wiem jak ustawić te smsy;/ nawet do orange się nie chce wysyłać,przy czym w starszych wersjach zawsze to było możliwe…
      Nie podoba mi się ta innowacyjność nowego gg:/

• Anonimowy
      Gość

wersja no napewno lepsza od swoich poprzednikow .. no ale ta galeria to po co tam to nie jest przeciez nk czy fotka.pl , jedynie co pasuje to z tym awatarem ..no i radio tez trafione .. emoty nowe fajne są .. nowe wyglady statusow tez .. .. a reszta to bajery same 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Odpowiedź #183929 w GG 10 (beta) już dostępne dla testerów. Specyfikacja i nowe usługi
Twoje informacje:

Anuluj