Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Frankenstein w kampanii PLAY FRESHa (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

13.07 startuje kolejna odsłona nowej oferty na kartę: PLAY Fresh. Pomysł kreatywny polega na odwołaniu się do słynnego horroru Jamesa Whale’a z 1931 roku “Frankenstein”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• RaX
      Członek
      Liczba postów: 3

ŻENADA…

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138848

Głupie i tyle

• Anonimowy
      Gość

te reklamy są naprawdę straszne, brak im pomysłów. do tego franki wymawia play fresh niczym "precel" 🙂

• Anonimowy
      Gość

reklamy mają zapadac w pamieci.udało sie.3mln ciśnie.szkoda ze dopiero 1milion kontraktowców,ale od czegos trzeba zacząc

• Anonimowy
      Gość

A mnie się wydaje, że mają "pomóc" identyfikować się ewentualnemu odbiorcy poprzez postać reklamującą z usługą lub siecią. Jaką grupę docelową widzisz chętną do identyfikacji z Franiem ?

• Anonimowy
      Gość

"tl111" za duzo kolego wykladow na uniwersytecie sie nasluchales

• Anonimowy
      Gość

Za niedługo będzie pewnie afera, że dzieci się boją tych reklam hehe…

• Anonimowy
      Gość

tylko reklama z ciążą mi się podobba ;)…. reszta jest głupia ;p

• Anonimowy
      Gość

najgorsze reklamy jakie do tej pory robily operatorzy, jak tego nie sciagna z anteny jak najszybciej to straca klientów którzy zaczna byc utozsamiani z frankiem i jego ciężarną partnerka z wada wymowy

• Anonimowy
      Gość

Dzięki reklamie z frankim nigdy nie kupię oferty play, ani nikt z mojej rodziny. "Gratuluję pomysłu" zupełna klapa, mam nadzieję, że inni też mają takie odczucia. Zmieńcie sobie specjalistę od wizerunku i reklamy…….

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #178538 w Frankenstein w kampanii PLAY FRESHa (video)
Twoje informacje:

Anuluj