Start Forum Sprzęt Nawigacje GPS Fiat i TomTom przedstawiają zintegrowany system nawigacji

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

TomTom ogłasza stworzenie zintegrowanego, przenośnego systemu nawigacji, informowania i rozrywki Blue&Me – TomTom, stworzonego wspólnie z Fiat Group Automobiles.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139099

Fajnie, że tomtom robi takie rozwiązania jako zintegrowane, wczesniej chyba bylo cos podobnego z Renaultem. Zawsze to jedna rzecz mniej do zabrania (kradzieży) z samochodu.

• Anonimowy
      Gość

No dla mnie jedyną wadą TomToma, którego posiadam to to, że strach go zostawić w samochodzie. Odkąd pojeździłem trochę samochodem z wbudowaną nawigacją wiem jaka to wygoda.

• Anonimowy
      Gość

Fajnie.. zintegrowana nawigacja w aucie wyglada przeslicznie.. obawiam sie tylko cen.. nie sadze zeby doplata bya na poziomie takie zewnetrznej nawigacji – nawet wypasionej jak tomtom Go.. Poczekamy, zobaczymy.. 😉 btw ciekawe czy bedzie mozna odzyskac kase za tego typu nawigacje w samochodzie w konkursie tomtomrace.pl 😉

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #181750 w Fiat i TomTom przedstawiają zintegrowany system nawigacji
Twoje informacje:

Anuluj