Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Era zaprezentuje nową ofertę stacjonarną

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

9 lipca br. PTC, operator sieci Era zaprezentuje swoją nową ofertę stacjonarną i międzynarodową.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138796

Lepiej niech coś zaprezentują korzystnego dla TAKTAKA.

• Anonimowy
      Gość

ale i stacjonarne warto rozwijać. w sumie już mają niezłe stawki, ciekawsze dla mnie (zwłaszcza wysokość abo ) niż TP. mogą skutecznie zawalczyć o klienta jak coś nowego dadzą

• Anonimowy
      Gość

Dobrze jest, im wieksza konkurencja dla TP i innych tym lepiej, a Era i tak ma dobra oferte. Zobaczymy co zaoferuja moze byc ciekawie.

• Anonimowy
      Gość

Ciekawe dlaczego ta sieć jest taka opóźniona, dobrze, że można już za darmo przechodzić do innych. Mam od dawna TAKTAKa, ale moja cierpliwość się skończyła.

• Anonimowy
      Gość

Właśnie dla Srak Taka, to już nic nie dodadzą czy ulepszą, ech. Cóż mój fajny numer, od końca marca, jest w Play Fresh, bo nie zamierzam Szwabom z DT bulić za, m.in. godzinowe naliczanie, ech…

• Anonimowy
      Gość

Opóźniona dlaczego ? Oferuje naprawdę dużo i telefony stacjonarne, internety. Numery stacjonarne w telefonie komórkowym, także nie nazwał bym ich opóźnionymi w dodatku jako pierwsi zapowiedzieli że są gotowi do przenoszenia numerów.

• Anonimowy
      Gość

rogomaniek, wolisz w PF płacić za minutę złego jakościowo połączenia tyle, ile masz za godzinę połączenia w TT. Faktycznie, to ma sens ;P

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #178246 w Era zaprezentuje nową ofertę stacjonarną
Twoje informacje:

Anuluj