Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Era wprowadza nowe taryfy Rodzinne i promocję Po byku – Regulaminy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 19 maja Era wprowadza nowe taryfy „Rodzinne” i Promocję „Po byku”, która oferuje dużo minut do wszystkich, usługę Era Sieć Rodzinna oraz szeroki wybór telefonów. Załącznik cenowy „Promocyjne telefony” dla taryf Rodzinnych. Cennik Taryf Rodzinnych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139207

skomentuję krótko – TARYFY DO D..Y! Moim zdaniem Orange wygrywa jak na razie – pod względem ogólnym – Play odrobinkę za nim… po Erze spodziewałem się jednak czegoś LEPSZEGO! i dalej te chore odbicie Playa na bok :/ już nawet pomarańcza popuściła…

• Anonimowy
      Gość

Wg mnie nie jest źle. W ofercie jest w czym wybierać. Do tego niezłe warunki i przyzwoita ilość minut. Także jak już napisałem oferta OK.

• Anonimowy
      Gość

dobre dobre :d ale sie usmialem nie dosc ze zadna rewelacja to drogie telefony 🙂

• Anonimowy
      Gość

@Kan. Promocja po byku a w tabelach „byk” na „byku” ;).
      W Tabeli Zestaw/Rodzina w rubryce „Usługa dodatkowa” w Taryfach 40 i 20 powinno być: „Grupa 2 osobowa w ramach usługi Era Sieć Rodzinna za 0 zł przez 9 pełnych Cykli Rozliczeniowych” oraz „(…) 6 pełnych Cykli Rozliczeniowych” odpowiednio do taryfy.

• sebi997
      Uczestnik
      Liczba postów: 1273

czy to pomylka czy minuta do play tez kosztuje 0,39/0,29 pln ? jesli to nie pomylka to gratulacje dla ery ktora jako pierwsza odpuscila

• Anonimowy
      Gość

sebi997, tak, taka cena do Play, ale zauważ, że z minut wliczonych abonament na Playa nie możesz dzwonić (to w stylu Ery – ściema ściemą przykryta).

• Anonimowy
      Gość

Wszystko już wyglądało super, ale cena Nokii n97 w taryfach multimedialnych to k(*&(*^*%o w czystej postaci :[

• Anonimowy
      Gość

Wszystko jest dokładnie napisane. To że nie ma do Play dla niektórych nie ma najmniejszego znaczenia. Ale stosunek tych taryf cena abonamentu – ilość minut i pakietów jest bardzo dobra. Oferta jest ok, owszem jak każda ma też minus ale to w każdej ofercie będą plusy i minusy.

• Anonimowy
      Gość

Nie wiem jak oni chcą utrzymać klientów z taką ofertą a co dopiero się rozwijać :-/ Przeciez Play z nadajnikami Plusa miażdży ich pod każdym względem… Kto da więcej niż 350 minut do wszystkich i darmowe rozmowy wewnątrz sieci?? Zasieg najlepszy w Polsce, bo Plusowski i mnóstwo minut. A najlepsze jest to, że jest tam pakiet złotówek, który można przeznaczyć na połączenia, smsy i MMSy 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #231125 w Era wprowadza nowe taryfy Rodzinne i promocję Po byku – Regulaminy
Twoje informacje:

Anuluj