Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe emporia od lutego także w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W lutym br. model emporiaTALK pojawił się w sieci komórkowej Play. Jest on dostępny w cenie od 1 zł w ofercie „Na Życzenie”. Telefony emporia można nabyć już u trzech z czterech największych polskich operatorów: w Erze (emporiaTALKpremium), Plusie (emporiaTALK), a teraz także w Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138850

Ja bym nie kupił babci telefonu w Playu. Za dużo problemów z siecią i podobno często sa problemy z dodzwonieniem się pod numery alarmowe.

• Fawu
      Uczestnik
      Liczba postów: 226

Nie chcę bronić Play ale …. problemy są w każdej sieci (nie wierz w cuda) chociaż są mniejsze i większe, Play na swoich przekaźnikach daje radę, a na "Plusowych" jak wchodzi w roaming krajowy już nie jest tak pięknie. Mobile mBank ma te same problemy ale i … o ZGROZO Sami Swoi również, znam z autopsji tzw "kolejkowanie"

• Anonimowy
      Gość

No tak problemy pewnie że są we wszystkich sieciach. Ale nie takie jak w Play czyli nagminne. To tego obsługa nic Ci nie pomoże gdy będzie potrzebna pomoc, a tym bardziej seniorom.

• Anonimowy
      Gość

ja nie polecam ani za drogiej emporii ani play’a

dla seniorów bardziej opłacalna jest oferta na karte z telefonem myphone bo jest tańszy i lepszy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #189298 w emporia od lutego także w Play
Twoje informacje:

Anuluj