Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe easyCALL.pl zamierza działać jako MVNO

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

easyCALL.pl, firma sektora telekomunikacyjnego zamierza w I kwartale 2011 roku zadebiutować na rynku NewConnect. Planujemy uruchomienie pełnego zestawu usług telekomunikacyjnych, obejmujących telefonię stacjonarną, komórkową oraz dostęp do Internetu – mówi Michał Jakubowski, Prezes Zarządu easyCALL.pl

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138367

Ciekawe na nadajnikach którego operatora będą działać ? Mam nadzieję ze wybiorą Polkomtela.

• webis
      Członek
      Liczba postów: 201

A ja jestem bardziej ciekawy cen dostępu do Internetu i prędkości transmisji danych.

• Anonimowy
      Gość

I dobrze, będą konkurencją dla Gadu Air, bo oni nie mają żadnej konkurencji na razie.. jeśli chodzi o voip i komórki w jednym.

• Anonimowy
      Gość

Akurat easyCall to nieciekawy operator voip.
      Nie jest polecany przez znawców tematu.
      Nie sądzę, żeby był konkurencją dla GA.

• Anonimowy
      Gość

Niestety muszę potwierdzić że w grupach dyskusyjnych dotyczących voip easycall cieszy się bardzo złą opinią. Gaduair też nie jest idealne np. problemy z numeracją ale to inna liga niż Easycall

• Anonimowy
      Gość

niestety korzystam z easycall. Zdecydowanie odradzam ich usługi a tym bardziej jakiekolwiek inwestycje w tę firmę.
      Przy takiej jakości usług i obsługi aż dziwn, że tak długo istnieją.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #244256 w easyCALL.pl zamierza działać jako MVNO
Twoje informacje:

Anuluj