Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Dwa miesiące rozmów bez limitu w Heyah

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Heyah wprowadza specjalną ofertę, która pozwoli na dwa miesiące nielimitowanych rozmów ze wszystkimi w Heyah. Dzięki temu każdy użytkownik telefonu na kartę Heyah za 19 złotych będzie mógł przez 62 dni dzwonić do znajomych w Heyah.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139202

Kolejne rozszerzenie oferty, chociaż i tak doładowując co miesiąc kwotą 30 zł ma się darmowe rozmowy w sieci.

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

Promocja bardzo fajna, szkoda, że tak krótko trwa.

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

Krótko, bo nie wiadomo, czy jeszcze w przzyszłym roku będzie Heyah. Kiedys była mowa, że jak powstanie z Ery T-mobile to nie będzie miejsca na Heyah. a jak widac decyzje już zapadły.

• Anonimowy
      Gość

Wydaje mi się że nie ma problemu z Heyah. Heyah ma już naprawdę niezłą renomę na rynku, do tego bardzo konkurencyjna oferta. Teraz jeszcze ta oferta.

• Anonimowy
      Gość

Ale niespodzianka, idealna na święta i sylwestra. To jedna trzecia tego, co trzeba było płacić za nielimitowane rozmowy do tej pory. Warto skorzystać jeszcze z podwójnego doładowanie to już w ogóle będzie czyste szaleństwo.

• Anonimowy
      Gość

Podwójne doładowanie, teraz te nielimitowane rozmowy, wcześniej darmowe rozmowy i smsy w Mixie Heyah. Uhuhuh.. świąteczne szaleństwa czas zacząć, dzięki Heyah 😀

• Anonimowy
      Gość

@bansys – przecież taką ilość promocji nie wprowadziła tylko heyah. Gdyby tak przeanalizować pozostałych operatorów to pewnie mielibyśmy podobne zestawienie : Weź pod uwagę chociażby Orange :świąteczne promocja pre-paidowa, obniżki cen na Free i freedom, nowości telefoniczne ,a przed nami jeszcze bonusy w zwierzecych taryfach. Okres świąteczny sprzyja pojawiania się promocji, ale jeśli chodzi o porównania to myślę , że dopiero przyjdzie na to czas.

• Anonimowy
      Gość

@Ewa – tak, pewnie. Ja mam dwa telefony i dwie karty, jedną w Heyah i jedną w Orange i z przykrością stwierdzam, że jedynie Heyah dba o mnie należycie. W ofercie prepaidowej orange dostaje jedynie minuty i to wyłącznie do swojej sieci. Jeśli chciałbym do wszystkich muszę doładować za co najmniej 100 złotych, a w Heyah nieważne za ile doładuje, pieniądze z podwójnego doładowania mogę wykorzystać na wszystkie usługi i do wszystkich. Wydaje mi się, że jest wyraźna różnica. Zwierzęce taryfy mnie nie interesują, bo to mix/abonament i stawki też wcale nie są lepsze. Ja stawiam i tak na Heyah, chociażby ze względu, że na mieście widzę reklamy głównie Heyah, a nie Orange.

• Anonimowy
      Gość

@Bansys – heyah obsługuje tylko segment pre-paidowy , orange ma ich trochę więcej dlatego też promocje są rozłożone. Nie da się zrobić wszystkiego na raz.
      Wspomniałam o promocji , gdzie można dostać 400 smsów i ustosunkowałeś się do niej (faktycznie należy w tym przypadku doładować konto kwotą 100 zł). Może po prostu podałam za mało przykładów. Chyba każdy pamięta bonus, gdzie za 6 zł można było otrzymać 1000 minut- takich promocji było sporo.
      Jeśli chodzi o zwierzaki, to użytkownicy otrzymują 20% bądź 40 % bonusowych minut (w zależności od stażu ), a to jeszcze nie jest ta promocja na którą czekamy, a więc będzie ich więcej .
      Nie twierdzę, że Heyah ma złą ofertę- wręcz przeciwnie. Dostrzegłam jedynie możliwości tych dwóch sieci. A to co komu odpowiada to już kwestia potrzeb. Wszędzie znajdą się plusy i minusy.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #238074 w Dwa miesiące rozmów bez limitu w Heyah
Twoje informacje:

Anuluj