Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Dodatkowe pakiety Play Fresh -Regulaminy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Już od dziś w Play Fresh dostępne są kolejne pakiety. Wszyscy Użytkownicy Play Fresh mogą skorzystać z pakietu 100 minut do Play i na stacjonarne za 5 zł. Koszt minuty w ramach pakietu to 5 gr. Pakiet ma ważność 30 dni. Użytkownik może włączyć jednocześnie maksymalnie 3 pakiety.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138386

Teraz już chyba znajdziemy odpowiedzi na wszystkie pytania. Minuty także na stacjonarne. A te 3 zł to jednorazowo jak konto jest aktywne na połączenia wychodzące.

• Anonimowy
      Gość

A ja mam jednak pytanie do tego pakietu na stacjonarne. Mianowicie w informacji pisze, że maksymalnie można mieć uruchomione trzy pakiety.

Czy ktoś może mi powiedzieć czy mogę nabyć kolejny pakiet jeżeli: zakupiłem jednocześnie 3 pakiety i jeden z nich już wygadałem (zostały mi dwa pakiety). Czy w takiej sytuacji mogę nabyć dodatkowy pakiet (czwarty z kolei?)?

• Anonimowy
      Gość

Napisane jest ze jednoczesnie moga byc aktywne 3 pakiety wiec po wykorzystaniu jednego z nich bierzesz kolejny.

• Anonimowy
      Gość

Pakiety na rozmowy super sprawa. ale proszę o odpowiedź co to za zysk przy pakietach internetowych jak możemy maksymalnie zaoszczędzić 3zł i to w sytuacji gdu nie zostawimy wolnych bajtów z pakietu.

• Anonimowy
      Gość

I jeszcze jedna sprawa: jak trzeci pakiet uruchomię np 25 dnia miesiaca to do kiedy będę miał wazność na wykorzystanie minut czy bajtów

• Anonimowy
      Gość

zle jest wprowadzony tekst wystepuje dwa razy opcja

Wszyscy Użytkownicy Play Fresh mogą skorzystać z pakietu 100 minut do Play i na stacjonarne za 5 zł. Koszt minuty w ramach pakietu to 5 gr. Pakiet ma ważność 30 dni. Użytkownik może włączyć jednocześnie maksymalnie 3 pakiety.

raz powinno być

• Anonimowy
      Gość

To jeszcze jedno pytanko, co jest nadrzędne – promocja zbierania czy minuty z pakietu w nawiązywaniu połączenia z numerem Playa? Acha i jeszcze czy przy zbieraniu minut czasy poszczególnych połączeń sumują się jak w erze czy tylko wielokrotnosci dwójek z jednego połączenia dają minutę gratis?

• Anonimowy
      Gość

Pakiet 100 minut to coś w porównaniu z tym, co oferował i oferuje obecnie używany prze zemnie Simplus. Natomiast "5 MB za 5" wcale tanie nie jest, a różnica z internetem bez pakietu to zaledwie 2 gr.

• Anonimowy
      Gość

Niestety nie znam takiej oferty, możesz podać więcej szczegółów jak się włącza w Simplusie gadanie za 5gr/min na stacjonarne w paczkach po 100 min. za 5zł i jak zrobić żeby były 3 pakiety naraz?

• Anonimowy
      Gość

Oferta ciekawa natomiast po raz pierwszy Play przedstawił gorszą ofertę na abonament od tej co mial. I to w dodatku na 2 urodziny nie popisał się tym i stracił w moich oczach troche – toć to praktyki plusa i orange zapakować gówno w sreberko i sprzedać. Nieladnie.

• Anonimowy
      Gość

A jakie jest taktowanie w pakiecie internet? moze to sie oplaca jak czesto zrywa polaczenie?

• Anonimowy
      Gość

Każdy sprzedawcy dąży do tego, aby jak najlepiej sprzedać swój produkt. I tu jest miotanie się między dążeniem do pozyskania jak największej liczby klientów, a uzyskaniem jak największego przychodu. Ja nie lubię bawienia się w pakiety. Doładowuję raz na 3 miesiące 50 PLN. Mam N. Orange Go i stawki: 30 gr. na Orange i stacjonarne, 60 gr. Czy nowa taryfa prepaidowa Play da mi jakieś oszczędności 0 – NIE! Pozwoli mi tylko dzwonić więcej za tę Samą to samo 50 zł wydawane raz na 3 miesiące. Posunięcie Playa oparte na agresywnej polityce cenowej. Obecna stawka MTR to 22 gr. W lipcu ma spać do 16 gr. Nie jestem pewien czy ta akcje Playowi się opłaci. W sumie szkoda byłoby, gdyby fioletową poczwarę zżarł ktoś z wielkiej trójki.

• Anonimowy
      Gość

Co Ty za piramidalne BZDURY opowiadasz? Ładujesz 50zł na konto w Orange co 30 dni które następnie przejadasz w ilości 0.3zł za każdą minutę rozmowy w Orange i na stacjonarne. Twierdzisz, że robisz tak raz na 3 miesiące. A więc masz tylko 166/3 = 55 minut miesięcznie. I to ma Ci wystarczyć? A jeśli zadzwonisz do obcej sieci to z tych 55 min. szybko może się zrobić 25 lub mniej bo kasę do obcej sieci przeżerasz 2x szybciej (0.6zł/min). Tak więc WYJAŚNIJ mi jak możesz BREDZIĆ, że Play oferuje TO SAMO skoro daje ludziom aż STO MINUT w pakiecie za PIĘĆ ZŁOTYCH do swojej sieci i na stacjonarne? Czyli za Twoje 50zł w Orange w Play można kupić TYSIĄC MINUT. Dodatkowo otrzymujesz w Play DARMOWE minuty DO WSZYSTKICH w zamian za każdą minutę rozmowy przychodzącej, a tego też nie ma w Orange. Tak więc nie uprawiaj tu chorej propagandy na rzecz Orange bo widać że masz w tym interes i robisz w gacie powoli 🙂

• Anonimowy
      Gość

I jeszcze jedno pytanie: dlaczego dobrą, konkurencyjną firmę wyzywasz bez powodu od fioletowych poczwar i życzysz jej aby zniknęła z rynku? Nie bój się, nie zniknie tylko zyska lekko 100% więcej klientów w tym roku. Taki jadzik z Ciebie kapie, że aż się rzygać chce. A może to tak Orange powinno zostać wchłonięte? Bo obecnie z tą swoją kulawą ofertą pasuje jak kwiatek do korzucha. Każda oferta lub promocja pełna haczyków, ceny wysokie w porównaniu z konkurencją, a jakość usług dość mizerna. I Ty będziesz ich bronił, a lepszej firmie życzył upadku? ROFL.

• Anonimowy
      Gość

no ale jak sie aktywuje pakiet 100 min?

• Anonimowy
      Gość

a ja kupilam starter za 5 zl i kupilam za te 5 zl ten pakiet 100 minut i nie dziala mi.doladowalam teraz konto za 10 zl i dalej nic.czy ktos tez tak mial?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
Odpowiedz na: Odpowiedź #169540 w Dodatkowe pakiety Play Fresh -Regulaminy
Twoje informacje:

Anuluj