Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Do 200 zł gratis przy doładowaniu konta w Simplusie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 12 stycznia 2011 roku, w Simplus Twój Profil dostępna jest nowa promocja „Plusikowe”, w ramach której można otrzymać do 200 zł gratis przy doładowaniu konta.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138212

Bajadera plaża, bajadera plaża, taki dzień się zdarza raz na milion lat… Plus Plusuje i o to chodzi.

• Anonimowy
      Gość

U mnie nie zapulsował bo ciężko wydać 100zl czy 50zl w ciągu 15 dni;/ mogli już dać ten miesiąc!

• Anonimowy
      Gość

Po co mi np 200zł do plusa do wykorzystania w ciągu 15dni…
      A często zasilałem albo 100tkami właśnie na bonus 15zł i tańsze dołądowania z Allegro, a teraz co mam 2x 30zł w miesiącu ładować by mieć do plusa za darmo? chore to

• Anonimowy
      Gość

Nic ciekawego tylko 15 dni mało czeba siedziec non stop na telefonie play dał 70+swoje 30 w sumie 100 i to do wszystki sieci porażka

• Anonimowy
      Gość

Widać idą w stronę Orange – dają tylko w sieci. I jeszcze krótka wartość bonusów.

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

Gdyby dawali tak jak Era w Tak-taku, zawsze 100% bonusu i na czas nieograniczony, to byłaby to fajna promocja. A tak? Po co ładować dużą kwotą skoro tylko przez 15 dni można wykorzystać środki?

• Anonimowy
      Gość

Bonus ok, ale co z tego, jak tylko na 15 dni i do wykorzystania w sieci. Heyah daje mi teraz szansę na kolejne podwójne doładowanie, które można przeznaczyć na wszystkie usługi, internet, pakiet, rozmowy i smsy ze wszystkimi, w tym zagraniczne, a środki można wykorzystać przez nieograniczony czas, tzn. tak długo jak ważne jest konto użytkownika.

• webis
      Członek
      Liczba postów: 201

Strasznie mało czasu dają na wykorzystanie pieniędzy. W 15 dni może być ciężko wykorzystać 200 zł szczególnie, że dzwonić można tylko do Plusa. Tak Tak też podwaja doładowania, ale bez takich ograniczeń.

• Anonimowy
      Gość

kiedyś wszystko wchodziło na normalne konto. np. bonusy w 36.6 (50%) wchodziły po pierwszym doładowaniu na normalne konto – czyli 50zł + 25zł bez limitu czasu i na wszystkie usługi (nawet na sms premium).

A teraz?
      Zarówno w 36.6 jak i w simplusie robią tak jak w orange! łupią na czasie! po kij komu 200zł na 15 dni? Wszystko schodzi na psy…

mam 36.6, ale jest coraz gorzej ;/

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

Za te pieniądze można chociaż w Simplusie kupić jakieś pakiety do sieci? Podobało mi się zawsze w podwójnym doładowaniu Tak-taka to, że te środki mogę jeszcze wykorzystać na pakiety netu, minut i smsów 😉

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #241283 w Do 200 zł gratis przy doładowaniu konta w Simplusie
Twoje informacje:

Anuluj