Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Dla nabywców telefonów GSM liczy się marka

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Dla potencjalnych nabywców telefonów GSM liczy się przede wszystkim marka. W tym zakresie batalię o serca i portfele polskich konsumentów wygrywa definitywnie Nokia. Idealna komórka to tzw. puderniczka, wyposażona w aparat cyfrowy, radio oraz MP3.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138211

jesli komorka to tylko Nokia!! jest intuicyjna, kazdy bedzie potrafil sie nia obsluzyc nie czytajac intrukcji obslugi. niestety o innych komorkach tego powiedziec nie moge. w takim samsugu nie potrafilbym napisac smsa nawet…. te ich teksty jakby tlumaczyc je jakis ukrainiec…..

• Anonimowy
      Gość

…….. yuan widać , że jesteś głupi jak but skoro nie potrfisz napisać sms-sa w samsungu , a swoją drogą widać jak polacy kochają nokię – szkoda ,że ta "miłość" jest nie odwzajemniona . Nokia robi coraz wiekszy SZAJS , a inne te niby "gorsze" firmy lepsze telefony za tą samą kasę !!!

• Anonimowy
      Gość

"ale także odbiór muzyki w formacie CD" Co za cholera? Odbiór muzyki w formacie CD w telefonie? Jestem chyba zacofany bo o czymś takim nie słyszałem. Może mi to ktoś wyjaśnić? To jakaś nowa funkcja? 🙂

• Anonimowy
      Gość

Dla mnie głównie liczyły sie opinie na temat telefonu i to jak wygladały rankingi sprzedazy.

I tak ostatecznie padło na HTC Touch , najlepiej sprzedajacy sie telefon w Vobis.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #167775 w Dla nabywców telefonów GSM liczy się marka
Twoje informacje:

Anuluj