Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni DIALOG odświeża wizerunek i zmienia logo

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

DIALOG porządkuje i odświeża swój wizerunek. Jednym z elementów wdrażanej strategii komunikacji jest nowy system identyfikacji wizualnej i lifting logotypu. Spółka nie rezygnuje natomiast ze swoich dominujących barw – koloru pomarańczowego i granatu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138381

a czy po liftingu loga spodziewane są jakieś odświeżenia oferty produktowej. Wprowadzenia np. opcji testowania netu przed podpisaniem umowy itp. Jak to ma choćby Tepsa z neo, czy nie dawno z pakietami TV, lub Era, Orange z netem mobilnym?

• aqq
      Członek
      Liczba postów: 40

Zawsze jak widze logo grupy MPT przychodzi mi na myśl logo Dialogu – tylko kolor żółty zamiast pomarańczowego 😉

• aqq
      Członek
      Liczba postów: 40

A propos mojego ulubionego operatora i jego (ciągłych) awarii – ktoś może wie co się teraz stało?
      Cały ruch na zagranicę (m.in. facebook), który idzie przez 10GE100-war.warszawa.dialog.net.pl na GE404-war.wroclaw.dialog.net.pl się traci za tym ostatnim węzłem… (z tym, który wychodzi przez 10GE100 nie ma problemu)?

PS. Z telixem też mam problemy – bardzo wolno się ładuje, ma to coś wspólnego z tym w/w ?

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138381

„aqq” tracert w dialogu robi sie bez routera

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #243965 w DIALOG odświeża wizerunek i zmienia logo
Twoje informacje:

Anuluj