Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowy Numer w Heyah

Przeglądanie wątków odpowiedzi 41
  • Autor
    Wpisy
    • Boca
      Członek
      Liczba postów: 34

Heyah uruchomiła nową usługę- darmowy numer w taryfie Nowa Heyah. Wystarczy tylko doładowanie konta i sms aktywacyjny. Z wybranym numerem można rozmawiać tyle, ile wynosi ważność doładowania.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138209

Bardzo ciekawe rozwiązanie Czyli rozumiem z tego, że jeśli doładuje się konto za 5 zł to przez 5 dni można rozmawiać za darmo z wybrany numerem zgadza? Wydaje mi się, że to znacznie lepsze rozwiązanie niż w Play – konieczność doładowania za 30 zł, by rozmawiać w sieci za free.

• Anonimowy
      Gość

Dokładnie, 5zł- 5 dni, 10zł- 10 dni, 20zł- 20 dni, a 30zł i więcej- 30dni darmowych rozmów z wybranym numerem.

• Anonimowy
      Gość

teraz w NH mam wszystko czego mi było trzeba – darmowe smsy, darmowe rozmowy z chłopakiem, tanie rozmowy z siostrą zza granicy, tani net.. żyć nie umierać

• Anonimowy
      Gość

I nie trzeba już zmieniać taryfy, żeby sobie odpowiednią ofertę skomponować, bo Nowa Heyah ma w zasadzie wszystko.

• Anonimowy
      Gość

otóż to mam nadzieję, że nawet jak się skończy promocja to zaoferują coś po czym nadal będę chciała zostać w NH

• Anonimowy
      Gość

Znając Heyah to z pewnością będzie coś nowego, teraz przecież promocja goni promocję.

• Anonimowy
      Gość

To promocja w heyah nie jest na dłuższy okres czasu? U mnie w TT NZG za free obowiązują przez miesiąc, ale później cena jest na stałe obniżana.

• Anonimowy
      Gość

w heyah do końca maja

licze, że dadzą właśnie coś tak jak w TT po zakończeniu oferty bo te 3 grosze za minutę wyglądają nieźle

• Anonimowy
      Gość

3 grosze za minutę też są całkiem spoko, ale o to będę martwić się dopiero w maju i mam nadzieję, że Heyah wprowadzi ofertę podobną do TT albo utrzyma darmowy numer. A na czym polega stałe obniżanie kosztów w TT?

• Anonimowy
      Gość

a to nie o te pakiety chodzi?

• Anonimowy
      Gość

Lojalnościowy i minutowy?

• Anonimowy
      Gość

no tak mi się wydaje… ale głowy sobie uciąć nie dam

• Anonimowy
      Gość

Ok, ale wydawało mi się, że te pakiety są już w TT od jakiegoś czasu. To znaczy wraz ze stażem w sieci obniżane są stawki.

• Anonimowy
      Gość

No bo są. Ale nie wiem o jakie obniżanie kosztów ci chodziło…

• Anonimowy
      Gość

Ale to nie ja wspominałam o tym, sama też jestem ciekawa gdzie te koszty maleją.

• Anonimowy
      Gość

A ja mam nadzieję, że nam przedłużą te darmowe numerki za grosze do końca maja.
      3 grosze to śmiesznie mało, ale zawsze lepiej je na koncie mieć niż nie mieć
      Z drugiej strony na coś te środki trzeba wydawać.

• Anonimowy
      Gość

No darmowy numer w Heyah obowiązuje właśnie do maja i to mi się podoba, nie trzeba się z niczym spieszyć.

• Anonimowy
      Gość

Dla nas to już ostatnie dni Darmowych Numerków za grosze, nawet nie udało mi się wszystkich wykorzystać, ale dwa numery jak najbardziej. Najważniejsze, że NZG zostają na stałe w taryfie HOT, teraz w końcu mamy również bardzo tanie wewnątrz sieciówki.

• Anonimowy
      Gość

[quote="Boca":2vatzryi]Ok, ale wydawało mi się, że te pakiety są już w TT od jakiegoś czasu. To znaczy wraz ze stażem w sieci obniżane są stawki.[/quote:2vatzryi]

Takie zasady obowiązują w taryfach Happy i Nowy Tak Tak. Wraz ze stażem maleje stawka wyjściowa za połączenia do wszystkich sieci, do tego po jakimś czasie można wykupić pakiet lojlanościowy- 150zł minut w sieci i na stacjonarki.

W Numerkach za Grosze 12 marca ma wejść taryfikacja, ale koszt 3gr/min to naprawdę niewiele. Poza tym rozmowy w ramach numerków w TT nie są ograniczone jakimś limitem ( w Orange w usłudze Ty i 3 jest limit).

• Anonimowy
      Gość

Pakiet lojalnościowy jest spoko, ale co z tego, jak cena wyjściowa wynosi 59 gr jeśli dobrze zrozumiałam?

• Anonimowy
      Gość

Nie wiem do końca o co chodzi, więc dwie prawdopodobne odpowiedzi:
      1) nie, w pakiecie lojalnościowym minuta to 14 groszy
      2) tak, w Nowym TT minuta kosztuje początkowo 59 groszy, po 4 miesiącach w sieci 56, następnie można ją obniżyć o połowę jeszcze przez podwójne doładowania, ale oczywiście jest to oferta przeznaczona przede wszystkim dla rozmawiających w sieci.

• Anonimowy
      Gość

Mówimy tu o programie lojalnościowym Happy taniej?

• Anonimowy
      Gość

Czy ten darmowy numer musi być wewnątrz sieci? Czy można wybrać także spoza?
      Wydaje mi się, że można spoko liczyć na przedlużenie tej sielanki czymś takim jak TT 3 gr/min, to w zasadzie ta sama firma, więc jest duża szansa na to, że zastosują podobne rozwiązanie również w Heyah Na poćżątku jak czytałam newsa o końcu numerków było mi smuutno, a potem przeczytałam, że 3gr za minutę i parsknęłam śmiechem toż to nadal darmo.

• Anonimowy
      Gość

Darmowy numer niestety- tylko w sieci.

• Anonimowy
      Gość

Cóż i tak dobrze Stety, czy niestety, oni i tak ciągle wrzucają jakieś bonusy, promocje czy co tam. W sumie bezzasadne pytanie zadałam, bo i tak mam w heja właśnie najczęściej obdzwanianą osobę.
      Era ma najwięcej użytkowników, więc ich oferty do sieci są najbardziej sensowne. W playu coś darmowego do w obrębie sieci to jakby w zasadzie nigdzie

• Anonimowy
      Gość

Jeśli chodzi o tańsze czy darmowe rozmowy w sieci- opłaca się wszędzie tam, gdzie masz znajomych. Oczywiście każdy z operatorów ma lepsze bądź gorsze oferty.

• Anonimowy
      Gość

Oferta ofertą, znajomi znajomymi… ale nie oszukujmy się masz kogokolwiek, do kogo częściej dzwonisz w Play’u? Oni mają użytkowników jak na lekarstwo. Będą musieli naprawdę szybko to dorobić, jeśli nie chcą wypaść z rynku po wyrównaniu mtr’ów… to też jak kombinują jak mogą o.O

• Anonimowy
      Gość

Osobiście nie mam nikogo- ludzie wybierając operatora myślą też o innych,a ci , dzwoniąc do Playa będą musieli płacić znacznie więcej. Znacznie korzystniejszym byłby obniżenie stawek już teraz.

• Anonimowy
      Gość

No tak, ale oni muszą udziergać kasę na swoją infrastrukturę. Karkołomne przedsięwzięcie ten Play, weszli niby z hukiem, bo i reklamy były fajne i w ogóle, ale coś coraz częściej ludzie nażekają z tego co slyszę. a to, ze promocje wycofywane, a to, że ludzie w call center nie są mili – tego sama doświadczyłąm w firmowym telefonie pocztę głosową mi kazali wyłączyć no i dzwoniłam do tych łebków :-/

• Anonimowy
      Gość

No weszli z hukiem, ale klientów nadal mają mało i jak na razie nie zapowiada się na to, by mieli więcej.

• Anonimowy
      Gość

No niby robią co mogą, ale efekty tego są takie jakie są. Na tle ofert Heyah i promocji i doładowań jakie co chwila wychodzą nie mają co w ogóle się pokazywać ze stanem darmowym tak na dobrą sprawę – przy tej ilości abonentów.. a i przy większej nie będzie wiele lepiej

• Anonimowy
      Gość

Prawda jest taka, że Heyah trudno dorównać, bo ani Orange a ni Plus nie mają tak dobrej oferty.

• Anonimowy
      Gość

Racja. Zwłaszcza rozmowach międzynarodowych teraz Heyah przoduje i zwalniać pewnie nie będzie.

• Anonimowy
      Gość

Skoro tak bardzo rozszerzyła ofertę to pewnie już jej nie cofnie, a może jedynie wprowadzać kolejne kraje.

• Anonimowy
      Gość

Cofnąć nie cofnie na pewno. Co najwyżej może zatrzymać rozwijać, ale ja w to prawdę powiedziawszy bardzo wątpię falę popularności trzeba wykorzystywać!

• Anonimowy
      Gość

No właśnie, pojawiły się ostatnio głosy, że fajnie byłoby mieć tańsze połączenia do Afryki, więc kto wie.

• Anonimowy
      Gość

No jak pójdą za ciosem to właśnie tego regionu, uważam, możnaby się spodziewać. Jak na mnie to się wszystko rozkręci jeszcze w domrym kierunku.

• Anonimowy
      Gość

W zasadzie to z ważniejszych jeszcze tylko ten region pozostał.A z czasem może także Ameryka Południowa;)

• Anonimowy
      Gość

Wszystko na pewno kwestia umów nic więcej. Już w naprawdę egzotyczne i odległe zakątki udało im się wprowadzić ofertę, to i na południową może przyjdzie czas Ze spokojem jeszcze pewnie popracują nad ofertą. Dla mnie Kanada to już jak na księżyc Ośrodki polonijne!

• Anonimowy
      Gość

Tak, wiadomo, z tych najbardziej egzotycznych będzie już korzystać mniej osób, najbardziej popularne destynacje już należą do oferty.

• Anonimowy
      Gość

Jest już w ofercie tyle krajów, ze na dobrą sprawę mogą dobrzucić ten Egipt i resztę sobie już podarować. Już są w tej kwestii numer jeden na rynku, prędko nikt ich nie dogoni.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 41
Odpowiedz na: Odpowiedź #226957 w Darmowy Numer w Heyah
Twoje informacje:

Anuluj