Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni (Darmowy) Mobilny internet w Netii

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 6 sierpnia br. użytkownicy szerokopasmowego internetu Netii będą mogli – za darmo lub za niewielką opłatą – korzystać z dostępu mobilnego. Mobilny internet Netii będzie dostępny jako usługa dodatkowa do łącza stacjonarnego w dwóch taryfach – z pakietem danych 100 MB lub 1 GB. Netia miała na koniec lipca 467 tys. klientów stacjonarnego szerokopasmowego internetu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138786

Troche malo szczegolow wtym artykule. Ciekawi mnie np. jak jest z zasiegiem? Bedzie porownywalny z cdma orange?

• Anonimowy
      Gość

Więcej szczegółów, a do tego częściowe odpowiedzi na Twoje pytania zawarte są w prezentacji oferty. Tak nawiasem to oferta wydaje się być bardzo interesująca własnie w porównaniu do Orange i CDMA. Chociaż orange ma dużo większy zasieg.

• Anonimowy
      Gość

skoro zasieg na play tzn, ze z zasięgiem słabiutko…

• Anonimowy
      Gość

muszę się zgodzić z userem Nika – Orange ma teraz naprawdę bardzo duży zasięg przez to CDMA.

• Anonimowy
      Gość

Sam pomysł nie jst zły, ceny nie są najlepsze niestety, nawet w głupim Simplusie za 10 zł można dostać 100MB, że o innych lepszych ofertach nie wspomnę. Jedyne co jest tuaj atrakcyjne to 100MB za free dla klientów LLU + abo. Co z tego, skoro LLU jest w niewielu lokalizacjach, dodatkowo mamy jeszcze ograncizenie zasiegu Play…

Zamiast wydawać pieniądze na Romów w reklamach lepiej inwestować w LLU – choćby dziś wziałbym 8Mb/s, ale nie jestem w zasięgu…

• Anonimowy
      Gość

to prawda ceny nie sa niski, wrecz mozna powiedziec malo konkurencyjne. Zreszta ograniczenie typu ze trzeba cos miec, cena tez od tego zalezna. Oferta nie dla wszystkich.

• Anonimowy
      Gość

Wydawanie pieniedzy na romów…. z Bez reklamy nie zatrzymasz sie na stacji ( z wyjątkami ) benzynowej np. FreeOil na Mazurach – ponieważ jej nie znasz…

• Anonimowy
      Gość

Mogę jedynie napisać że każda krytyka buduje – szkoda tylko że jej poziom jest tak niski… pozdrawiam i pozostawiam do oceny innym.

• Anonimowy
      Gość

Rynek się powiększa, ale są trzy ale:

1. to chodzi po sieci play więc ta mobilność to chyba jest tylko w nazwie

2. ceny modemów wcale nie najniższe

3. to pakiety i to dość jednak małe, a później albo nic albo dopłacamy

• Anonimowy
      Gość

Właśnie testuję ten wynalazek, a przynajmniej usiłuję:( Jestem poza zasięgiem Playa i wszystko jasne. Miałem do już do czynienia z różnymi operatorami mobilnego netu i tylko ten nie nadaje się na weekendowe wypady każdy inny przynajmniej po GPRSie szedł. Nie chciałbym tego za darmo.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #179266 w (Darmowy) Mobilny internet w Netii
Twoje informacje:

Anuluj