Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowy Internet i komputery dla 150 rodzin

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Darmowy dostęp do Internetu a także zestawy komputerowe otrzyma w przyszłym roku 150 najuboższych rodzin z terenu miasta Lubartowa. Koszt całego projektu opiewa na 1,419mln zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139185

9460zł na rodzine na sprzęt. nieźle ktoś się obławi kasą za ten przekręt

• Anonimowy
      Gość

szkoda mówić – nie mają na co kasę przeznaczać tylko dla ludzi którzy i tak sobie będą grać na tych kompach w pasjansa i sprawdzać naszą klasę co najwyżej

• Anonimowy
      Gość

Brak wyobraźni jest domeną elit rządzacych… Marnotrawienie pieniędzy… Po co takim ludziom internet? Niech najpierw nauczą się podstaw obsługi komputera… Po za tym za darmo przyszło więc… nie szanuje się tego. Te pieniądze można wydać na bardziej szczytne cele. Pijaczkom internet i darmowy komputer nie pomoże wyjść z pijaństwa…

• Anonimowy
      Gość

mój komputer kosztował z monitorem 1500zł, za internet płacę 40zł miesięcznie.

a biedni ludzie będą więcej płacić za prąd, a dzieci zamiast uczyć się, będą naparzać w jakiegoś Quake’a :]

• Anonimowy
      Gość

Qrwa co za chory system. Na firme kupilem 2 laptopy z Vista Business za 6 tys, full wypas, oczywiscie nie firmowe tylko COMPAL, a oni zapewniaja jeden komputer i internet za 10 tys zl !!!!! i to jeszcze z wymiana sprzetu po 2 latach !!!!! to juz przegiecie paly !! EU to najwieksza komuna na swiecie i tak jak w kazdej komunie wielkie zlodziejstwo !!!

• Anonimowy
      Gość

Tak po prostu wygląda działalność państwa i urzędników. Wszystko jest 5x droższe jak normalnie. Potem wszyscy się dziwią, że nie ma w budżecie kasy.

• Anonimowy
      Gość

ja mam już dość UE :/

• Anonimowy
      Gość

Nie wiem czemu sie denerwujecie. Dobrze, ze dadza ubozszym jakis szybszy net i komputery. Jak dla mnie to jest dobry pomysl. Mam nadzieje tylko, ze wybiora madrze osoby, dla takiego sprzetu i internetu. Bo moga nawet im neostrada 20 mbps zamontowac, czyli lacze bardzo szybkie, ale i ekskluzywne.

• Anonimowy
      Gość

150 wybranych dostanie po 10 tys a cala reszta nic, to jakas paranoja. Gdyby wszyscy mieli po 20 mb internet, to ok, ale takie sprzetu i internetu nie ma prawie nikt !!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #183535 w Darmowy Internet i komputery dla 150 rodzin
Twoje informacje:

Anuluj