Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Darmowy Internet i komputery dla 150 rodzin
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
Gość17 października 2009 o 14:13Liczba postów: 139185Brak wyobraźni jest domeną elit rządzacych… Marnotrawienie pieniędzy… Po co takim ludziom internet? Niech najpierw nauczą się podstaw obsługi komputera… Po za tym za darmo przyszło więc… nie szanuje się tego. Te pieniądze można wydać na bardziej szczytne cele. Pijaczkom internet i darmowy komputer nie pomoże wyjść z pijaństwa…
-
Anonimowy
Gość17 października 2009 o 21:32Liczba postów: 139185Qrwa co za chory system. Na firme kupilem 2 laptopy z Vista Business za 6 tys, full wypas, oczywiscie nie firmowe tylko COMPAL, a oni zapewniaja jeden komputer i internet za 10 tys zl !!!!! i to jeszcze z wymiana sprzetu po 2 latach !!!!! to juz przegiecie paly !! EU to najwieksza komuna na swiecie i tak jak w kazdej komunie wielkie zlodziejstwo !!!
-
Anonimowy
Gość19 października 2009 o 11:04Liczba postów: 139185Nie wiem czemu sie denerwujecie. Dobrze, ze dadza ubozszym jakis szybszy net i komputery. Jak dla mnie to jest dobry pomysl. Mam nadzieje tylko, ze wybiora madrze osoby, dla takiego sprzetu i internetu. Bo moga nawet im neostrada 20 mbps zamontowac, czyli lacze bardzo szybkie, ale i ekskluzywne.
-
AutorWpisy