Start Forum Operatorzy Internet mobilny Darmowy Facebook czyli usługa Facebook Zero w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Play, jako jedyny operator w Polsce, wprowadził usługę całkowicie darmowego dostępu do Facebooka, najpopularniejszego portalu społecznościowego na świecie, z wykorzystaniem usługi Facebook Zero.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

Czyzby Play przestraszył się oferty FreeM? i oficjalnie wprowadził testowaną od jakiegoś czasu usługę? Jak widac nadal jest miejsce na konkurencyjną ofertę i inne MVNO

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

0.Facebook.com ma praktycznie zerową funkcjonalność, więc Play wcale się nie wysilił.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138392

FAQ dla usługi na blogplay.pl

• Anonimowy
      Gość

a ja właśnie na starterek frrem czekam a tu play z taka informacja wyskakuje fajnie tylko że od wczoraj z żadnego telefonu nie mozna na neta wejs , hymm chyba cos sknocili, przynajmnie u mnnie tak jest. testowane na 3 roznych numerach. hymmm

• Anonimowy
      Gość

No Freem wszedł na rynek z przytupem i rozdawnictwem starterów na facebooku, reklamą kontekstową no i publikacjami w sieci. Play nie mógł tego nie zawuważyć i musi bronic się przed odpływem swoich klientów, tylko że Freem chyba też oferuje inne społecznościówki.

• Anonimowy
      Gość

Bardziej zbędny dodatek niż opcja naprawdę użyteczna. Ja wchodząc na facebooka biorę pełny serwis a nie jego wersje mobilną. Zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie ale dziwie się że zawracają sobie głowę takimi usługami zamiast konkretnymi które polepszą to co u nich kuleje.

• Anonimowy
      Gość

Jeśli chodzi o mobilność to zauważyłam , że pojawia się coraz więcej możliwości. W orange najpierw pojawiła się usługa nokia mail, później nielimitowany dostęp do Facebooka za 10 zł, a teraz w ślady idą pozostali operatorzy. Widać mobilność cieszy się sporym zainteresowaniem.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #237843 w Darmowy Facebook czyli usługa Facebook Zero w Play
Twoje informacje:

Anuluj