Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowe startery Play Fresh

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • superneo25
      Członek
      Liczba postów: 53

Od jutra w Play rusza nowa promocja „Starter Play Fresh 3zł”. Oferta przygotowana została z myślą o najbardziej aktywnych Użytkownikach abonamentowych Play, którzy zostali zaproszeni do jej udziału w lipcu przez SMS marketingowy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138400

Czekam 😛

• adi84
      Członek
      Liczba postów: 34

Ja wiem że "Kilka waźnych informacji

o starterze" są istotne ale myślę że ważne informacje tez dobrze brzmi 😛

• Anonimowy
      Gość

Znowu rozdają startery żeby nabić sobie użytkowników tylko teraz robią to trochę mniej nachalnie i dają niby tym najbardziej aktywnym…

• Anonimowy
      Gość

Znowu Play próbuję na siłe zawyżyć statystykę – no ale 3 miliony klientów na koniec roku muszą miec, bo obeicali 🙂 więc wysyłają aktywne startery – sprytne 😉

• Anonimowy
      Gość

A mnie cieszy taka inicjatywa – na święta Bożego Narodzenia też taki otrzymałem, namówiłem żonę do przejścia i teraz oboje mamy podobne numery (różnica jednej cyfry) i najtańsze połączenia na rynku bez haczyków 😉

• Anonimowy
      Gość

Dokładnie 3mln w takim wypadku to pikuś, ładnie sobie nabijają. Ciągle rozdają te startery teraz może mniej zuchwale ale i tak cel ten sam jak najwięcej klientów. Oczywiście dopisek "najbardziej aktywnych Użytkownikach abonamentowych Play" to tylko taka kosmetyka 😉

• Anonimowy
      Gość

Dziś dostałam ten starter, ale to chyba jakaś lipa, bo po włożeniu do telefonu karta nie chce sie zarejestrować.

• Anonimowy
      Gość

mam to samo , nieudana rejestracja karty sim …

doszedl dzis .

• Anonimowy
      Gość

Bo trzeba ją aktywować tez tak miałam na tej kartce wszystko pisze. Omg tępii ludzie…

• Anonimowy
      Gość

Szkoda, że taki starter jest "tylko dla najaktywniejszych abonentów" i na dodatek, bez ciekawych, dodatkowych opcji. Po prostu kolejna karta, którą trzeba doładować. Znacznie ciekawsza jest opcja darmowych duostarterów w Tak Taku- nie dość, że można zamówić całkowicie za darmo, bez wykazywania się szczególną aktywnością abonencką, to jeszcze wybiera się prawie identyczne numery, między którymi na zawsze sa darmowe połączenia.

• Anonimowy
      Gość

Oferta niezbyt ciekawa, byle tylko był news. Takie duostratery w TT są znacznie ciekawsze.

• Anonimowy
      Gość

dostalam ten starter jest idealny, bardzo sobie go chwale!

• Anonimowy
      Gość

Ja nadal nie dostałem tego "darmowego" startera…

• Anonimowy
      Gość

Jak doładować play z kfitka z kasy piszcie na g-g 2683448

• Anonimowy
      Gość

Ta quuul przysłali mi dzisiaj czy chce darmowy starter to wysłałem że tak wicie co mi odpisali? Dziękujemy za zgłoszenie szukaj wyjątkowego startera w swojej skrzynce w maju 😉 xD

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #180538 w Darmowe startery Play Fresh
Twoje informacje:

Anuluj