Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowe rozmowy przez komórkę za oglądanie reklam wideo

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Dziś oficjalny start serwisu Otineo. W Otineo za świadome oglądanie reklam wideo użytkownicy zbierają punkty, które można następnie zamienić na darmowe doładowania do telefonów komórkowych (w sieciach Tak-Tak, Simplus, Heyah, Sami Swoi, Cyfrowy Polsat i Play).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138804

Daja po 1 reklamie na 3 dni to od cholery możesz zarobic na doładowanie za 5 zl musisz rok zbierac te otinki

• Anonimowy
      Gość

W tej chwili nie ma reklam pasujących do Twojego profilu

Odwiedź nasz serwis jutro

i tak codziennie hahaha- ogłoście upadłość

• Anonimowy
      Gość

No tak po godzinie ogladania filmow reklamowych tez okazalo sie ze nie ma reklam dla mojego profilu….

Super naciaganie!!! NIE POLECAM!!!!! Szkoda czasu.

• Anonimowy
      Gość

no ja mialem to samo nie ma reklam dla twojego profilu odwiedz nas jutro hahah jak jutro bedzie to samo to walic ich ;P

• Anonimowy
      Gość

W tej chwili nie ma reklam pasujących do Twojego profilu

Odwiedź nasz serwis jutro

ŚCIEMA! NIE LOGUJCIE SIE TAM! ZEBY DOSTAC DOLADOWANIE 5 zl trzeba ogladac UWAZNIE! reklamy przez ponad 2h!!! Ja po godzinie dostalem info, w/w zatem firma ta naciaga klientow ! Jesli zatem godzina Twojego ogladania reklamy jest na wyokosci 2,5 to chyba lepiej faktycznie samemu sobie kupic doladowanie za 5zl niz siedziec 2h przed netem! Teoretycznie 2h bo po polowie uzbieraniu punktow potrzebnych do wymiany okazuje sie … ze nie ma juz dla mnie reklam…. Zmarnowany czas! a dwa i tak nici z tego… Zadnego doladowania nie bedzie albo przy takim podejsciu uzbierasz punkty po roku ogladania serwisu zeby dostac zebracką karte za 5zl!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #175377 w Darmowe rozmowy przez komórkę za oglądanie reklam wideo
Twoje informacje:

Anuluj