Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Czy słowa prezesa podziałają jak zastrzyk energii dla Nokii?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Pierwszy iPhone pojawił się w 2007 roku, a my nadal nie mamy produktu, który mu dorównuje. Android pojawił się na rynku zaledwie dwa lata temu, a już w tym tygodniu odebrał nam pozycję lidera – mówi nowy prezes fińskiego potentata na rynku komórek, Stephen Elop.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138800

Nie zdziwiłbym się jakby był to windows phone 7!! Dowiemy się w piątek! 😀

• webis
      Członek
      Liczba postów: 201

Nokia budzi się ze snu zimowego i chyba w końcu zaczyna wierzyć w innowacyjne pomysły swoich inżynierów. Po przespaniu telefonów z dotykowym ekranem, sklepów z aplikacjami i odejścia od dedykowanego softu czeka ich sporo zaległości do nadrobienia.

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

To będzie ciekawe wyzwanie Nokia z WM7. Faktycznie po odejściu z Symbiana największych producentów Nokia jest osamotniona. Z drugiej strony przespała czas, gdy czuła się nie do ruszenia na stołku lidera. do tej pory zachłyśnieci powodzeniem klasycznych komórek nie zauwazyli, ze swiat poszedł do przodu i teraz to już komputerowe urządzenia, a nie tylko plastikowe zabawki, którymi w ostanich latach zalewała rynek.

• Anonimowy
      Gość

Symbiana nie oleja calkowicie. Powod 20mln euro z unii na rozwoj.

• Anonimowy
      Gość

mowilem,pisalem iz symbian to archaizm i starocie to bylem besztany, jak ja tak moge.a teraz i co… mialem racje i producenci robia to co ja mowilem rok temu, :):):) moge byc prezesem by wskazywac kierunek rozwoju, gdyz …JA MIALEM RACJE.

• Anonimowy
      Gość

nokia jesli chce istniec musi wybrac ANDROIDA. Ja dawno juz mowilem,pisalem iz symbian to archaizm i starocie to bylem besztany, jak ja tak moge.a teraz i co… mialem racje i producenci robia to co ja mowilem rok temu, :):):) moge byc prezesem by wskazywac kierunek rozwoju, gdyz …JA MIALEM RACJE.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #243331 w Czy słowa prezesa podziałają jak zastrzyk energii dla Nokii?
Twoje informacje:

Anuluj