Start Forum Inne Hydepark Czy można pobierać TikToki na komputerze w formacie mp3?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • Irish Irish
      Uczestnik
      Liczba postów: 12

Hej! Zastanawiam się, czy da się pobierać filmy z TikToka bezpośrednio na komputer, ale nie tylko w formie wideo. Czasami chcę zapisać tylko dźwięk, np. muzykę albo fragment podcastu, który ktoś wrzucił. Wiem, że TikTok nie ma takiej funkcji wbudowanej, a wiele osób mówi, że istnieją specjalne programy do konwersji. Problem w tym, że większość z nich wymaga instalacji i zajmuje dużo miejsca. Czy istnieje darmowe i szybkie narzędzie online, które pozwoli zapisać TikTok jako mp3?

• Vlad
      Uczestnik
      Liczba postów: 5

Tak, to możliwe i wcale nie trzeba instalować dodatkowych aplikacji. Polecam stronę sssTikTok . To narzędzie online pozwala nie tylko pobierać filmy w formacie mp4, ale także konwertować je od razu do mp3. Wszystko odbywa się w trzech prostych krokach. Najpierw kopiujesz link do filmu z TikToka, następnie wklejasz go w pole tekstowe na stronie downloadera i klikasz „Pobierz”. Masz wybór – film w HD lub sam dźwięk w mp3. Działa to zarówno na komputerach PC, jak i laptopach z Windows, Mac OS czy Linux. Nie ma żadnych limitów, więc możesz zapisywać tyle materiałów, ile potrzebujesz. Całość jest darmowa i szybka.

• benny reiv
      Uczestnik
      Liczba postów: 4

To świetna opcja, że można pobierać nie tylko filmy, ale i same dźwięki z TikToka. Wiele osób korzysta potem z tych nagrań np. do montażu własnych filmów albo jako muzyki w tle. Warto zwrócić uwagę, żeby pobierać zawsze w dobrej jakości, żeby audio było czyste i nie trzeszczało. Ja sam używałem podobnych stron i to naprawdę praktyczne narzędzie. Szczególnie że nie trzeba zakładać konta ani instalować dodatkowego oprogramowania, co zawsze jest wygodne. To rozwiązanie dobrze sprawdzi się zarówno dla zwykłych użytkowników, jak i osób, które tworzą własne treści.

• Vladis
      Gość
      Liczba postów: 138669

Cześć! Jeśli szukasz sprawdzonego narzędzia do TikToka, to od siebie mogę polecić stronę https://2webvideo.com/pl Sama używam tego serwisu, gdy potrzebuję szybko wyciągnąć samo audio z jakiegoś filmiku na komputer, bo jakość dźwięku jest tam naprawdę solidna – zazwyczaj udaje mi się pobrać pliki w 192 albo nawet 256 kbps, więc wszystko brzmi czysto.

Wszystko działa bezpośrednio w przeglądarce, więc nie trzeba niczego instalować na dysku ani zakładać żadnych kont, co jest mega wygodne i bezpieczne.

Wystarczy wkleić link do TikToka, kliknąć „FIND” i od razu masz listę opcji do pobrania. Fajne jest też to, że ta sama strona obsługuje YouTube’a czy Instagrama, więc jak potrzebujesz czegoś z innych platform, to masz wszystko w jednym miejscu.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #1938196 w Czy można pobierać TikToki na komputerze w formacie mp3?
Twoje informacje:

Anuluj