Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Cyfrowy Polsat i TVN przedłużają współpracę

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Cyfrowy Polsat i Grupa TVN podpisały dziś kilkuletnie porozumienia przedłużające obecność kanałów TVN na największej platformie satelitarnej w Polsce.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138210

A co z kanałami Polstat w N ?

• Anonimowy
      Gość

N ma tak mały udział w rynku, że Polsatowi nie opłaca się go tam udostępniać…

• Anonimowy
      Gość

widocznie n się nie sprzedaje za dobrze, to sprzedają swoje kanały na platformie polsatu 😉

• Anonimowy
      Gość

a co z kanałami Polsatu na platformie N?

• Anonimowy
      Gość

a co z Polsatem w TNK? Co do N-ki to Polsat sam sobie dołek kopie – nie wiem jak z TNK – chociaż sam mam 3 ale nie wiem jak ludzie kupują – natomiast co do Saturna wchodze to widze ludzi jak N-ke biorą więc nie sądze żeby udział tej TV w rynku był tak mały aby Polsat mógł go olewać

• Anonimowy
      Gość

O ile się nie mylę Cyfra + też nie ma w swojej ofercie programów Polsatu .

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

Kanały polsatu sa tylko na Platformie Polsatu. Polsat dociera wszędzie naziemnie, więc może sobie pozwolić na to, żeby nie być w innych platformach, i tak mają ogromną widownie. TVN na to sobie nie może pozwolić – więcej widzów, większa kasa z reklam.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #168999 w Cyfrowy Polsat i TVN przedłużają współpracę
Twoje informacje:

Anuluj