Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Ceny mobilnego Internetu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W 2008 roku ponad milion osób w Polsce skorzystało z dostępu do Internetu bezprzewodowego poprzez urządzenia do transmisji danych (modemy, karty modemowe) w sieciach ruchomych, dodatkowo, około dwóch milionów użytkowników skorzystało z usługi bezprzewodowego Internetu wykorzystując w tym celu swoje telefony. Prezes UKE przedstawił analizę cen usług bezprzewodowego dostępu do Internetu świadczonych przez operatorów telefonii ruchomej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138209

Chciałbym zaznaczyć że w Simplusie istnieją pakiety internetowe 20 i 50MB (koszt 100kB to nie 3gr a 2 lub 2,5 grosza;)

• Anonimowy
      Gość

Heyah oferuje tyle bez pakietow (rowne 2 grosze) i innych bajerow:) w rownej taryfie tyle kosztuje podstawowa stawka:) i to jest bardzo dobra oferta.

• Anonimowy
      Gość

ale już chyba każdy operator ma takie stawki – chyba nawet niżej jeżeli liczyć bonusy – nawet w orange jest tanio 🙂

• Anonimowy
      Gość

Coraz więcej osób korzysta z mobilnego internetu bo sprzedaje się coraz więcej laptopów. Ludzie doceniają fakt możliwości zabrania ze sobą. Szkoda jednak, że nie każdy operator daje szansę na skorzystanie ze swoich usług wszędzie, choć trochę się to poprawia. Najlepiej sprawdza się chyba Iplus. Jego pokrycie jest już wystarczające, a przy tym net jest szybki.

• Anonimowy
      Gość

Najszerszy zasięg ma Era. Najgorzej z mobilnością u Play’a. Jeśli chodzi o internet- to po prostu staje się coraz bardziej popularny i coraz bardziej niezbędny. Ostatnio w Polityce był artykuł o użytkownikach w Polszy. Najwięcej dobrego dla popularyzacji neta zrobiła nasza-klasa 😉

• Anonimowy
      Gość

ja jade na iplusie…i nie jest zle. w polsce nie mialem wiekszego problemu z zasiegami, wiec luz. mialem tez przez jakis czas pol giga limitu jeszcze na kom, ale to braciak mi odpalil, na poczte i pierdoly stykalo 😉

• Anonimowy
      Gość

Ja tam mam neta z Orangu i też nie jest źle,fajne jest to że z pobranie ponad limit (1gb) nie trzeba płacić, tylko czasem przez to może zwolnić do 60kb/s.

Normalny transfer to ok.200kb/s.

Jak przetestuje inne to napisze wam moją opinię.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #171418 w Ceny mobilnego Internetu
Twoje informacje:

Anuluj